reklama
Hej ja biorę niecały tydzień. 4 dnia byla mega kupa - zielona plastelina najpierw nie za duża a potem już coraz rzadsza itd, 5 dzień fajna papkowata żółta i tego dnia tez cudowna nocka - najlepsza ze wszystkich w całym jej życiu ja daje jeszcze biogaie i delicol- oba kolo 1.5- 2tyg. Coś powoli zaczyna działać- chociaz nie wiem co, bo nocki coraz to lepsze, chociaż wczoraj kupki nie było i widać że ja to trochę meczylo. Planuję wprowadzić sok gruszkowy czy tam jablkowy lub przecier gruszkowy/śliwkowy- musze zobaczyć co zadziała z tego na kupke u mojej małej, żeby robiła jednak codziennie. Jak nie chcesz wprowadzić debridatu to spróbuj poic woda- lub woda z tym sokiem np gruszkowy czy śliwkowym- około.120ml w ciągu dnia . Ja póki co testuje gruszke z jablkiem 1:1 z woda ale coś jej smak nie podchodzi bo się kwasi hehehe
Ech... U nas jest ten problem ze mała nie chce nic pić czy woda czy soczki wszystko wypluwa, ani z butelki, ani na lyzeczce... Będę jeszcze próbować, dam jej też śliwki do zjedzenia, jak nic nie ruszy przez kilka dni to zadzwonię do lekarzaHej ja biorę niecały tydzień. 4 dnia byla mega kupa - zielona plastelina najpierw nie za duża a potem już coraz rzadsza itd, 5 dzień fajna papkowata żółta i tego dnia tez cudowna nocka - najlepsza ze wszystkich w całym jej życiu ja daje jeszcze biogaie i delicol- oba kolo 1.5- 2tyg. Coś powoli zaczyna działać- chociaz nie wiem co, bo nocki coraz to lepsze, chociaż wczoraj kupki nie było i widać że ja to trochę meczylo. Planuję wprowadzić sok gruszkowy czy tam jablkowy lub przecier gruszkowy/śliwkowy- musze zobaczyć co zadziała z tego na kupke u mojej małej, żeby robiła jednak codziennie. Jak nie chcesz wprowadzić debridatu to spróbuj poic woda- lub woda z tym sokiem np gruszkowy czy śliwkowym- około.120ml w ciągu dnia . Ja póki co testuje gruszke z jablkiem 1:1 z woda ale coś jej smak nie podchodzi bo się kwasi hehehe
Delikol to przecież enzym laktaza a nie bakterie. Nie jest to żaden probiotyk.. zresztą, pediatra nic nie mówił, tylko tyle ze jak minie 2 tyg na debridacie to mam powoli odstawiać delicol. Nie pomyliło Ci się z diflosem czy dicoflorem?@Natqaa mówisz ze podajesz biogaia i delicol jednocześnie. Mam nadzieje ze wiesz ze to jest to samo i wiesz co robisz nadmiar tych "bakterii" mize powodować bole brzuszka. Radze kochana odstawić jeden z nich i podawać tylko jeden
ib
Wiesz.. Moja tez raczej średnio chce pic.. dlatego zawsze jej daje np na spiku albo zaraz jak się przebudzi bo w ciągu dnia to wypluwa .. czasami pożuje, czasami pociągnie- z 10 min trwa wypicie 10ml ja jestes na mm lub mieszasz to woda wskazana..Ech... U nas jest ten problem ze mała nie chce nic pić czy woda czy soczki wszystko wypluwa, ani z butelki, ani na lyzeczce... Będę jeszcze próbować, dam jej też śliwki do zjedzenia, jak nic nie ruszy przez kilka dni to zadzwonię do lekarza
reklama
Doriis
Fanka BB :)
Ooo super a ile ma ?U nas ostatnio burzliwe dni i niespokojne noce, aż tu dziś maluszek dorwał moją rękę do buzi i odbiły się na niej dwa ślady małych ząbków duża niespodzianka