reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

@Lil12 tak z tego co pamiętam to wskazania się nie zmieniały w tych mlekach. Przy bebilonach ostatnia zmiana to była kwestia gramatury a wcześniej dodali dha i też zmiana. Trzeba tylko pilnować jak ktoś dostał rp na kilka miesięcy i ma ją zaczętą wtedy trzeba się zgłosić po nową i pilnować żeby była nowa wersja wypisana bo lekarze czasem też nie ogarniają tych zmian.

reklama
@Martyna Kołodziejczyk - super, że już dobrze z malutka. Tak to jest, że wszyscy dookoła wiedzą najlepiej [emoji6] U mnie koleżanka już od trzech miesięcy mówi, że małemu na pewno już ząbki idą, a dopiero teraz zaczyna się coś dziać powolutku [emoji28] Troszkę przeraża mnie wizja pierwszej choroby w dzisiejszych czasach, a tą trzydniówkę to chyba każde dziecko przechodzi albo większość.

@asiakkk94 - witaj :)

Nasz mały w sobotę skończył 19 tygodni i zaczął się obracać samodzielnie na brzuszek. Teraz kładę go na pleckach na matę i mogę go zostawić na chwilę, bo się sam obróci i patrzy na zabawki. A ja akurat mam czas, aby coś zrobić w domu.

Dziewczyny, któraś z Was wspominała kilka tygodni temu o grupie na Facebooku. Tak mnie dzisiaj naszło, że może bym założyła prywatną grupę, jeśli jesteście chętne. Co Wy na to?

@Martyna Kołodziejczyk - super, że już dobrze z malutka. Tak to jest, że wszyscy dookoła wiedzą najlepiej [emoji6] U mnie koleżanka już od trzech miesięcy mówi, że małemu na pewno już ząbki idą, a dopiero teraz zaczyna się coś dziać powolutku [emoji28] Troszkę przeraża mnie wizja pierwszej choroby w dzisiejszych czasach, a tą trzydniówkę to chyba każde dziecko przechodzi albo większość.

@asiakkk94 - witaj :)

Nasz mały w sobotę skończył 19 tygodni i zaczął się obracać samodzielnie na brzuszek. Teraz kładę go na pleckach na matę i mogę go zostawić na chwilę, bo się sam obróci i patrzy na zabawki. A ja akurat mam czas, aby coś zrobić w domu.

Dziewczyny, któraś z Was wspominała kilka tygodni temu o grupie na Facebooku. Tak mnie dzisiaj naszło, że może bym założyła prywatną grupę, jeśli jesteście chętne. Co Wy na to?
ja o tym pisałam, bo na forum bardzo rzadko wchodze 😁

U nas od kilku dni masakra...
A już było tak fajnie cały dzień ładnie się bawił czasami nawet i godzinę sam na macie leżał i się bawił w nocy jedna pobudka, a teraz..
Ja już jestem wykończona, nie wiem czy to zęby czy kolejny skok. Zaglądałam w buzie i jest trochę opuchnięte ale na miejscu trójek, czy to możliwe żeby trójki wyszły pierwsze?
Wieczorem jak zasypia to budzi się po 40 min i po chwili znów zasypia i budzi się o 1 i potem już pobudka co 30-1 h i to budzi się z krzykiem... kiedyś spał do 8 po przestawieniu czasu do 7 a teraz już 6 i po spaniu.
Ostatnio nic nie mogę zrobić najlepiej jak bym tylko przy nim siedziała i go zabawiała, mam nadzieje ze to minie.
Od kilku dni najchętniej leżał by tylko na brzuszku, ciagle się przekręca najgorzej jak się przekręca przy przewijaniu 💩

U nas na razie obraca sie z brzuszka na plecy. W drugą stronę do polowy jej wychodzi.
A ta grupa na FB to taka, ze wpisy widzą tylko członkowie grupy? Jeśli tak to ja jestem chętna

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry