reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Hej dziewczyny jak tam samopoczucie u was u mnie prawie 35 tydzień i ciężko. Brzuch spory i twardawy się robi więc ciężko spać. Stopy puchną ostatnio sporo pochodziłam więc i ciężko z łóżka wstawać do tego zachciało mi się porządków.
Hehe porządki ja to je robię od miesiąca ;)... wicie gniazda niestety jest silne :). Ja też już mam brzuchol haha i 102 cm w obwodzie 🤣😂, A u mnie dopiero 34 tydz, także nie wiem co to będzie na koniec ;). Jedynie co mnie martwi to, że nic nie przybieram, ale brzuch rośnie to chyba ok ;).

reklama
Ja dopiero w ostatnich dwóch tygodniach coś przytylam, ale jeszcze mi 5kg na plusie nie stuknelo ;)

A ja schudłam ,od dwóch dni widzę że mam 700g. na minusie 🤔 I wcale się nie odchudzam :) Za to dużo dużo pije wody . Młody siedzi cicho ,chyba usłyszał jak się żale na niego mężowi 😂😂

reklama
Do góry