Hehe porządki ja to je robię od miesiąca ... wicie gniazda niestety jest silne . Ja też już mam brzuchol haha i 102 cm w obwodzie , A u mnie dopiero 34 tydz, także nie wiem co to będzie na koniec . Jedynie co mnie martwi to, że nic nie przybieram, ale brzuch rośnie to chyba ok .Hej dziewczyny jak tam samopoczucie u was u mnie prawie 35 tydzień i ciężko. Brzuch spory i twardawy się robi więc ciężko spać. Stopy puchną ostatnio sporo pochodziłam więc i ciężko z łóżka wstawać do tego zachciało mi się porządków.
reklama
Spokojnie Dziewczyny...mi przybyło 10 cm, ale pod biustem. Cytując klasyka: "jak do tego doszło nie wiem..".@sariska Ja swojego obwodu to wolę nie mierzyć
U mnie dziś +3 kg, ale w talii teraz to mnie wywaliło haha. Także ostatecznie boję się mojego bębna.Ja dopiero w ostatnich dwóch tygodniach coś przytylam, ale jeszcze mi 5kg na plusie nie stuknelo
@reja87 Witaj
Doriis
Fanka BB :)
Cześć. Ja dopiero teraz dołączyłam. Termin mam na 03.06. 2020. Końcówka mi się wlecze.
Witaj Dziewczynka/chłopiec ? skąd jesteś ?
reja87
Aktywna w BB
Śląsk. 40 min do katowic w stronę Częstochowy. Czekam na syna.Witaj Dziewczynka/chłopiec ? skąd jesteś ?
reklama