reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Hej dziewczyny jak tam samopoczucie u was u mnie prawie 35 tydzień i ciężko. Brzuch spory i twardawy się robi więc ciężko spać. Stopy puchną ostatnio sporo pochodziłam więc i ciężko z łóżka wstawać do tego zachciało mi się porządków.
Hehe porządki ja to je robię od miesiąca ;)... wicie gniazda niestety jest silne :). Ja też już mam brzuchol haha i 102 cm w obwodzie 🤣😂, A u mnie dopiero 34 tydz, także nie wiem co to będzie na koniec ;). Jedynie co mnie martwi to, że nic nie przybieram, ale brzuch rośnie to chyba ok ;).

reklama
Ja dopiero w ostatnich dwóch tygodniach coś przytylam, ale jeszcze mi 5kg na plusie nie stuknelo ;)

A ja schudłam ,od dwóch dni widzę że mam 700g. na minusie 🤔 I wcale się nie odchudzam :) Za to dużo dużo pije wody . Młody siedzi cicho ,chyba usłyszał jak się żale na niego mężowi 😂😂

reklama
Do góry