reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Dasz radę ,ja w pierwszej ciąży przytyłam 25 kg. Powiem ci że pełna mobilizacja z mojej strony ,ćwiczenia dieta ,i jeszcze raz ćwiczenia :) Wierzę ,że i tobie się uda :)

Szybko ok. 10 kg spada przy porodzie ;). Także się nie martw :). A imię dla synka masz? Przygotowana? Pewnie torba do szpitala spakowana jak początek czerwca :).
Mikołaj. Pokój zrobiony, szafa pełna, walizka prawie gotowa. Czekam. Już chciałabym być po porodzie.

Czy tylko Ja mam takie średnie relacje z moją mamą ? czy jest tu jakaś dziewczyna, która też tak ma ? Moja mama jest bardzo specyficzna chce żeby wszystko było tak jak Ona chce . Liczy, że swoje życie będę układać tak żeby jej było wygodnie .

Mikołaj. Pokój zrobiony, szafa pełna, walizka prawie gotowa. Czekam. Już chciałabym być po porodzie.

Wszystkie chciałybyśmy być już po :D

@Martyna Kołodziejczyk ja mam takie relacje ,ale z teściową . Jest ciężko ,chociaż powoli zaczynam przestawać "gryźć się w język" .
Moja mama się nie wtrąca ,uważa że to moje życie moja rodzina ,moje dzieci :)

Czy tylko Ja mam takie średnie relacje z moją mamą ? czy jest tu jakaś dziewczyna, która też tak ma ? Moja mama jest bardzo specyficzna chce żeby wszystko było tak jak Ona chce . Liczy, że swoje życie będę układać tak żeby jej było wygodnie .
Ja jestem obrażona na moją mamę.. Wiedząc że w piątek idę na wywołanie zaczęła mi lamentować jaki to ona ciężki poród miała, co to za ból i w ogóle płacz i jęk z jej strony.. Ona już od 2 tyg różaniec odmawia i jedzie na tabletkach uspakajających... Tak się zdenerowałam że nie odbieram od niej tel od jakiegoś czasu.

Ja jestem obrażona na moją mamę.. Wiedząc że w piątek idę na wywołanie zaczęła mi lamentować jaki to ona ciężki poród miała, co to za ból i w ogóle płacz i jęk z jej strony.. Ona już od 2 tyg różaniec odmawia i jedzie na tabletkach uspakajających... Tak się zdenerowałam że nie odbieram od niej tel od jakiegoś czasu.
Czemu idziesz na wywołanie? Na kiedy miałaś termin z prenatalnych ?

reklama
Zazdroszczę. Będziesz to miała już za sobą i zaczniesz dochodzić do dobrego samopoczucia. Same plusy.
Ja się bardzo boję bo czytałam że poród wywoływany oksytocyną jest dużo bardziej bolesny, a to będzie mój pierwszy poród więc juz w ogóle majtki pełne 🙈🙈🙈

Do góry