Hejo mamusie
.
@Nerwicówka35 no to chyba nocki mamy podobne
. Ja się tylko zmartwiłam, bo u mnie jeszcze 7 tygodni, a takie mieszkanie pamiętam, że się u mnie przed porodem pojawiało ... Ale obym tylko wymyślała.
@Lil12 cukrzyca nie jest wyznacznikiem większych dzieciaczków
. Po to właśnie ta dieta, żeby uniknąć wagi powyżej 4 kg. Więc pewnie cukrów unikasz bardzo dobrze
. Mój też raczej mniejszy niż większy, ale w tym tygodniu troszkę zaszalałam z domowym ciastem
, to i pewnie nabrał masy
. No i jeśli malutka się nie obróci , to nie martw się CC jak dziewczyny tu piszą też jest Ok. I nie łap dołów i stresów myśl pozytywnie
. A lekarka nie mówiła może o jakichś ćwiczeniach pozycjach by pomóc się malutkiej obrócić?
@agnik31 lekarze teoretycznie przy silnych bólach doradzają rozkurczowo nospę.
@Doriis Ja też do tej pory chyba wzięłam no się 2 razy przy silnym twardnieniu. A tak to tylko woda i witaminy. Mówisz, że na ból się szykujesz, nie jest źle
. Najgorszy jest przy główce wchodzącej w kanał rodny, nacięcie jeśli nie trafią w skurcz i szycie jeśli nie poczekają aż zacznie znieczulenie działać no i karmienie . Samego wyjścia dziecka nie czuć, potem można odczuwać lekki dyskomfort od szwów, ale życzę każdej z nas by nacinania żadna z nas nie miała.