reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Ale dziś jakoś tak dziwnie się czuje ,mam bóle podbrzuszu takie silniejsze no z zwykle . Ale to jeszcze nie to ... mam nadzieję :)
No ładnie się Pani trzyma oni to są zabawni;). Ale prawda jest taka, że to dobrze bo tzn, że spokojnie czekasz na termin. Ból w podbrzuszu to nic silniejsze skurcze przepowiadające. To wiesz głównie poród zaczyna się od odejścia czopa, skurczu co kilka minut, np biegunki jak się organizm oczyszcza, odejścia wód ... Choć u mnie 2 razy przebijali, jak coś to nie boli. Jak wczoraj wspomniałam główką wchodząca w kanał bolesne , plus nacinanie i szycie. Reszty nie czuć :). Także dziewczynki głowa do góry :).

reklama
Jesuuuu dziewczyny umarłam ... Od początków miałam dziwne relacje z teściową . Najpierw mnie nie lubiła robiła po złości ,a jak widziała że to nic nie daje i nie robi na mnie żadnego wrażenia zwróciła się ku synowi ... Zaczęła go zniechęcać do mnie itp. itd. A wszystko dlatego,że jestem po rozwodzie i w jej mniemaniu syn nie tą księżniczkę sobie wybrał . Dobra minęło już sporo lat z mężem jesteśmy już ze sobą 4 lata .

Ale tu nie o tym . Słuchajcie od jakiegoś czasu miała wielkie ALE że do niej nie dzwonię i że nie mamy relacji . Więc na prośbę męża zadzwoniłam do niej ostatnio z informacją o stanie zdrowia maluszka i o tym że niedługo idę na oddział ,mówię że bardzo chcę urodzić SN i tu słuchajcie ...

"Dziecko czy ty wiesz na co ty się piszesz ??? Boże drogi czy ty wiesz jaki to jest ból ?? OSZALAŁAŚ ??"
U M A R Ł A M 🤦‍♀️

Albo chodzi i mówi mi co mnie czeka ,qrde mam 6 latke helooooo . Gdybym mogła to bym się dziś upiła z tego jej biadolenia

Jesuuuu dziewczyny umarłam ... Od początków miałam dziwne relacje z teściową . Najpierw mnie nie lubiła robiła po złości ,a jak widziała że to nic nie daje i nie robi na mnie żadnego wrażenia zwróciła się ku synowi ... Zaczęła go zniechęcać do mnie itp. itd. A wszystko dlatego,że jestem po rozwodzie i w jej mniemaniu syn nie tą księżniczkę sobie wybrał . Dobra minęło już sporo lat z mężem jesteśmy już ze sobą 4 lata .

Ale tu nie o tym . Słuchajcie od jakiegoś czasu miała wielkie ALE że do niej nie dzwonię i że nie mamy relacji . Więc na prośbę męża zadzwoniłam do niej ostatnio z informacją o stanie zdrowia maluszka i o tym że niedługo idę na oddział ,mówię że bardzo chcę urodzić SN i tu słuchajcie ...

"Dziecko czy ty wiesz na co ty się piszesz ??? Boże drogi czy ty wiesz jaki to jest ból ?? OSZALAŁAŚ ??"
U M A R Ł A M 🤦‍♀️

Albo chodzi i mówi mi co mnie czeka ,qrde mam 6 latke helooooo . Gdybym mogła to bym się dziś upiła z tego jej biadolenia
Oj to bidulko ciężko z nią masz .... jesteś po cc także chyba wiesz jaki to ból. Ale pamiętaj teściowej są najmadrzejsze;). Choć ja na moją nie narzekam, bo bardzo jest ok. Choć jej rady czasem przytłaczają. Bo ona by chciała za wszystkich wszystko zrobić i przeżyć itp. I u mnie czasem za bardzo matkuje moim dziewczynkom, ale jak jest przeginka to mówię, że już swoje dzieci cechowała teraz to jest moja rola :).

Hej hej dziewczynki. Dziś z inną pulą pytań 😂😂

Bierzecie ze sobą poduszki do karmienia ?
I czy wy też macie problem z oddychaniem gdy wizycie na płasko na plecach?

Halo :).
Poduchy nie biorę, ja będę mieć rożek i wygodnie mi się tak karmiło, głównie na leżąco.
Tak i jak leży się na wznak to dzidziol wszystko uciska stąd źle się oddycha.
Od dwóch dni chodzę spać koło 23:30 I jej dosypiam do 8:00 mogę stwierdzić jestem wyspana ;)

Miłej soboty

Hej, jaka dziś piękna pogoda. Od razu inne nastawienie do życia👍 Jeżeli poducha zmieści mi się do walizki to może wezmę. W domu była super przydatna. Pozostaje kwestia warunków szpitalnych. Ale zawsze można ją wyprać🙂Póki co zakupiona walizka krąży gdzieś po poczcie, więc na ten moment trudno powiedzieć🤔 Relaksujcie się dziewczyny póki można😉

Ja mam problem z oddychaniem mniej więcej od 32 tygodnia. Do tego maseczka i problem gotowy. Ciągle cos nie tak z przeplywami u dziecka...

O tak... Niestety problem z oddychaniem mam już od kilku tygodni jak leżę na płasko, nie ważne na którym boku... W dodatku czuje wtedy jakby mi serce szybciej biło, mój lekarz mówi że to normalne bo jest ucisk na wszystkie możliwe narządy 😉

A ja nie wiem czy mój się dziś nie obrócił pupą w dół .... buuu :( ... czuję czkawkę na górze i wszystko twarde też tam... A na dole miękko

reklama
Jestem na działce, córka dom roznosiła takze trzeba było skorzystać.
A ja nie wiem czy mój się dziś nie obrócił pupą w dół .... buuu :( ... czuję czkawkę na górze i wszystko twarde też tam... A na dole miękko

Ojej to rzeczywiście, ale takie sytuacje się zdarzają :)

Ja dziś mam depresję, synu mój jakiś dziś mało rozmowny jest . Od 15 minut próbuje go zachęcić do rozmów, ale jakoś taki obrażony. Zaczynam wariować 🤦‍♀️🤦‍♀️

Do góry