U mnie też tak kopie choć czasem koło żołądka i z każdej strony, z główką w dół i czasem rączkami mi szpera na dole ... uczucie przedziwne. Ja też o 5 wstałam i spać nie mogłam, ale na szczęście zasnęłam koło 6:30.To podobnie jak u mnie. Obudziłam się o 5 rano i koniec spania. Na szczęście zdalna szkoła u nas też jest OK. Nie mamy z tym większych problemów, a dzieci mają uporządkowany dzień. Najpierw obowiązki, potem zabawa. Podobnie jak Ty imię nie wybrane, a raczej zmienne Był już Piotr, Paweł, Jan i Szymon. U was jakieś pomysły były? No i wizyta u lekarza też jutro. Jestem ciekawa jak jest ułożony, bo najwięcej ruchów odczuwam na wysokości pępka. I to zarówno z prawego jak i lewego boku. Może ułożył się poprzecznie
Ja bym pewnie Piotr wybrała z Twoich typów, ale u nad za dużo wujków Piotrków.
Ja chcę z młodszą córą Remka lub Kostka, starsza córka Teodora, a mężu typu nie ma choć kiedyś coś wspomniał Alek. Jednak jak przy dziewczynkach wybrałam w 5 minut i nie zmieniłam tak tu jest totalna pustka..
To widzę, że że szkoła macie tak samo jak my . A pisałaś ile Twoje dzieciaczki mają? Czy ja już tak nie pamiętam ... masakra