reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja mam termin na czerwca. Lecz pewnie urodze szybciej. Los chciał że od piątku walczę z ciśnieniem. Już jest spora różnica mój rekord w piątek to było 151/115. Jestem w szoku ze serce mi nie stanęło czy coś. Teraz na obecną chwilę żaden pomiar nie wynosi już 150. Nawet ten dolny wynik już mam poniżej 100 . Jutro okulista bo moze się okazać że ciśnienie w oczach mam za duże i to przełożyło się na taki stan . :)

Ja mam termin na czerwca. Lecz pewnie urodze szybciej. Los chciał że od piątku walczę z ciśnieniem. Już jest spora różnica mój rekord w piątek to było 151/115. Jestem w szoku ze serce mi nie stanęło czy coś. Teraz na obecną chwilę żaden pomiar nie wynosi już 150. Nawet ten dolny wynik już mam poniżej 100 . Jutro okulista bo moze się okazać że ciśnienie w oczach mam za duże i to przełożyło się na taki stan . :)
A bierzesz jakies leki?
Mi tez stwierdzono w 9 tyg nadcisnienie i od kiedy biorę leki to mam z reguły 90/60 a wcześniej 140/110

reklama
Z moim ciśnieniem zdecydowanie lepiej . Lecz mam infekcje układu moczowego i od dziś antybiotyk mi dają. Ale to dobrze bo w końcu mi to wylecza bo dwie osoby mnie olały z tym że miałam bakterie. Moja ginekolog i urolog. Będę musiała zmienić ginekologa bo z tą moją lekarka to cyrk na kółkach :/ myślcie, że jeśli z ciśnieniem już całkiem całkiem to max do niedzieli mnie zatrzymają i będę mogła wyjść i tylko dostanę receptę na leki na ciśnienie i dalej receptę na branie antybiotyku. Moja teściowa uważa że do końca tygodnia wyjdę . Smutno by mi było jakbym została na święta tutaj w szpitalu jednak :( co sądzicie?

Do góry