reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Musicie wejść w link :) najlepiej przez przeglądarkę na lapku :)
Próbowałam już tam wejść z przeglądarki w telefonie, z aplikacji i na lapku. Za każdym razem ten sam błąd. Pojawia się taka informacja: "Bardzo nam przykro, ale strona o takim adresie nie została odnaleziona. Być może pochodzi jeszcze z czasów starego forum? Nie wszystkie funkcje starego forum zostały przeniesione."

Próbowałam już tam wejść z przeglądarki w telefonie, z aplikacji i na lapku. Za każdym razem ten sam błąd. Pojawia się taka informacja: "Bardzo nam przykro, ale strona o takim adresie nie została odnaleziona. Być może pochodzi jeszcze z czasów starego forum? Nie wszystkie funkcje starego forum zostały przeniesione."
U mnie to samo..

Witam na pokładzie "ciężarówek"😉🤰. Trochę późno, ale lepiej teraz niż wcale.
O mnie: 28 lat, pierwsza ciąża. OM 13.09.2019 termin porodu 20.06.2020 🙈. Aktualnie 13tydz+1. Jestem mega podekscytowana a zarazem spanikowana 🙈, ale przede wszystkim szczęśliwa ❤️.
Bardzo proszę o dodanie mnie do wątku zamknietego, wyświetla mi się błąd przy próbie otwarcia linków, które podawałyście. Pozdrawiam 😍

reklama
Dziewczyny, miała któraś z Was problem ze zwolnieniem? Chodzę do ginka na NFZ, USG robię prywatnie u innego. Tam gdzie chodzę na NFZ z półtora miesiąca temu wręcz namawiali mnie na zwolnienie, odmówiłam bo chciałam uporządkować wszystko w pracy i przekazać obowiązki. Poinformowano mnie wtedy, że jak tylko zacznie mi praca ciążyć to mam od razu przyjść po zwolnienie. Zdecydowałam się żeby iść na zwolnienie od 2 stycznia, rozmawiałam wczoraj na ten temat w przychodni i usłyszałam, że ciąża to nie choroba i zwolnienia nie dostanę...

Do góry