Agi.aguullka
Fanka BB :)
Witam sie i ja, z terminem na 2.6.2020
To będzie nasze 4 dziecko.
Mam 36 lat i mieszkam w Niemczech
To będzie nasze 4 dziecko.
Mam 36 lat i mieszkam w Niemczech
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytanie do tych, które robiły test Pappa [emoji6] dziś dostałam wynik, wizyta na usg (11-14tydzień) za tydzień. Wolna jednostka Beta HCG 150,1 , Białko Pappa 2,09 -to dobry wynik?
Pokazuje mi błądDziewczyny zapraszam na wątek zamknięty
Mi również.Pokazuje mi błąd
Próbowałam już tam wejść z przeglądarki w telefonie, z aplikacji i na lapku. Za każdym razem ten sam błąd. Pojawia się taka informacja: "Bardzo nam przykro, ale strona o takim adresie nie została odnaleziona. Być może pochodzi jeszcze z czasów starego forum? Nie wszystkie funkcje starego forum zostały przeniesione."Musicie wejść w link najlepiej przez przeglądarkę na lapku
U mnie to samo..Próbowałam już tam wejść z przeglądarki w telefonie, z aplikacji i na lapku. Za każdym razem ten sam błąd. Pojawia się taka informacja: "Bardzo nam przykro, ale strona o takim adresie nie została odnaleziona. Być może pochodzi jeszcze z czasów starego forum? Nie wszystkie funkcje starego forum zostały przeniesione."