reklama
cafe1997
Fanka BB :)
HejCześć, mam 22 lata. Dołączam do przyszłych mamusiek [emoji16][emoji16]. Termin na 8 czerwca 2020 pierwsza ciąża [emoji7]. Od 2 tyg mam przeraźliwy kaszel byłam u lekarza zalecił leczenie domowymi sposobami. Wypróbowłam syrop z cebuli, inhalacje, syrop z cytryny i imbiru, syrop *spam* codziennie robię jakieś wyciskanie owoce leżę w łóżku nigdzie zbyt nie wychodzę już nie mam pomysłów.
Też mam 22 lata
sojnabig
Cześć, mam 22 lata. Dołączam do przyszłych mamusiek [emoji16][emoji16]. Termin na 8 czerwca 2020 pierwsza ciąża [emoji7]. Od 2 tyg mam przeraźliwy kaszel byłam u lekarza zalecił leczenie domowymi sposobami. Wypróbowłam syrop z cebuli, inhalacje, syrop z cytryny i imbiru, syrop *spam* codziennie robię jakieś wyciskanie owoce leżę w łóżku nigdzie zbyt nie wychodzę już nie mam pomysłów.
Lucy , ja kaszle już prawie od 4 tygodni. Mój lekarz stwierdził, ze to od refluksu w ciąży
Właśnie słyszałam, że dużo ciężarnych zmaga się z kaszlem. A coś Ci zalecił lekarz?Lucy , ja kaszle już prawie od 4 tygodni. Mój lekarz stwierdził, ze to od refluksu w ciąży
sojnabig
Właśnie słyszałam, że dużo ciężarnych zmaga się z kaszlem. A coś Ci zalecił lekarz?
Controlloc 30 minut przed pierwszym posiłkiem, u mnie to jest taki kaszel ze rano kończy się wymiotami ;/
Oo matko. Ja myślałam że ja mam mocny kaszel bo budzę wszystkich kaszlem. Ale jeszcze ani razu nie wymiotowałam. Jak mi nie przejdzie to się przejdę jeszcze raz do lekarza Mam te tabletki, ale bez konsultacji z lekarzem ich nie wezmę. Dzięki za informację przynajmniej nie będę się dziwić że domowe sposoby na przeziębienie nie pomagają.Controlloc 30 minut przed pierwszym posiłkiem, u mnie to jest taki kaszel ze rano kończy się wymiotami ;/
Napisałam dzisiaj do @Tinia o dostępDziewczyny zapraszam na wątek zamknięty
reklama
Nat25
Cześć wszystkim! wczoraj po wielu przebojach ze swoim ginekologiem (umowil się na badania prenatalne na ostatnia chwilę i bez żadnej informacji poszedł na urlop) musialam szybko poszukiwac nowego, który je zrobi i się udało! Zobaczyłam bijące serduszko, ruszające się rączki i nóżki jednym słowem cudo! Niestety pierwsza moja ciąża zakończyła się w 11 tc więc teraz stres osiąga miksimum. Ale w końcu się odważyłam i dołączyłam do Was ☺ mam nadzieję że czytając Wasze wpisy trochę się uspokoję i dotrwam szczęśliwie do końca ☺ apropo może mogłaby któraś z przyszłych bądź obecnych Mam przybliżyć mi o co chodzi z trisomia 21 gdzie ryzyko podstawowe 1:952 a skorygowane 1:344, trisomia 18 1:2414 -> 1:7314, trisomia 14 1:7546 -> <1:20000 lekarz robiąc USG mówił jedynie że wszystko jest prawidłowe, na koniec również że wszystko gra, ale jednak jakąś niepewność jest...
Przy okazji również bym prosiła o dostęp do dostep do wątków zamkniętych
Przy okazji również bym prosiła o dostęp do dostep do wątków zamkniętych