reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Mi pomogły dziś te tab. Prevomit wzięłam zanim podniosłam się z łóżka. Jak już wstalam zjadłam kilka migdałów później banana i ostatecznie kanapkę z pomidorem i póki co jeszcze tego nie zwróciłam...ale wczoraj śniadanie zwróciłam w porze obiadu więc się okaże...
Dziewczyny polecicie mi jakieś dobre elektrolity ? Wróciłam od lekarza i cd. wymiotów.

reklama
Kurde sporo ... w moim mieście wizyta 180. Prenatalne 350 ..
Ja u siebie place 160zl za wizytę. Prenatalne 250 zł. Ale po poronieniach zaczęłam chodzić do Pani Profesor, bo nikt z lekarzy w moim mieście nie potrafił zlecić nawet badań po poronieniu, a co dopiero je omówić. Wizyty u niej mam co 3 tyg. Więc nie jest źle. Jak wszystko będzie dobrze to pójdę do lekarza w swoim mieście, bo tu chce rodzic. Więc u niej za tytuł Profesora pewnie też się płaci, ważne żeby wszystko było dobrze, pieniądze się odrobi

reklama
Dziewczynki! Ja się z Wami żegnam! Dzidziuś odszedł dwa tygodnie temu. Czekam na zabieg.

Nie smućcie się! Cieszcie się swoimi Maleństwami. Będę się modlić za was i wasze dzieciątka!
[emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525] ściskam mocno , trzymaj się [emoji8][emoji8]

Do góry