reklama
Cytryna*
Fanka BB :)
Żartujesz chyba...
W porównaniu do mnie to brzucha jeszcze zero masz...
Mi od razy wywaliło na 6 miesiąc... conajmniej
Zobacz załącznik 1041452
Wydaję, mi się, że mam za duży brzuch jak na 8+2 ??
Cytryna*
Ja poprzednia ciążę chodziłam na NFZ I za bardzo sobie tego nie chwalę... może to kwestia p. Doktor Ale w rozmowie o niczym była świetna... na wizytach mila I sympatyczną.. Ale jak mi ciśnienie skończyło do 159 na 100 to usłyszałam że mam skierowanie do szpitala.. I bym załatwiła sobie innego ginekologa bo to trudna już ciaza będzie.. I niestety zakończyła się miesiąc później..
Tym razem poszłam do prywatnej kliniki... I gdyby nie prywatne ubezpieczenie... to bym krocie zostawiala co wizyta, doktor lekko oschla Ale za to konkretna bardzo. Wytłumaczy wszystko co trzeba. Zaplanuje I rozpisze. Plus to też endokrynolog więc dla mnie to ogromny Plus.
Tym razem poszłam do prywatnej kliniki... I gdyby nie prywatne ubezpieczenie... to bym krocie zostawiala co wizyta, doktor lekko oschla Ale za to konkretna bardzo. Wytłumaczy wszystko co trzeba. Zaplanuje I rozpisze. Plus to też endokrynolog więc dla mnie to ogromny Plus.
sojnabig
Żartujesz chyba...
Mam to samo !! Dziś byłam z moim dzieckiem u lekarza i Pani doktor do mnie oooo zaraz kolejne będzie do mnie przychodzić )) a ja no... za jakieś 7 miesięcy... co za wstyd
A tak swoją droga to mój syn od trzech tygodni ma okrutny kaszel i nic więcej. Nie było naszej lekarki i inna nafeszerowala go jakimiś suplementami diety które nic nie pomogły. Dzisiaj się okazało ze ma atypowe zapalenie górnych dróg oddechowych i antybiotyk na 10 dni... MASAKRA !!!
kasieczna
Mnie wczoraj też wywaliło bardzo, a dziś już ja wstałam to jest małe zaokrąglenie ale dwa razy mniej niż wczorajŻartujesz chyba...
kasieczna
Dziewczyny, czy Wam też tak "spuchły" piersi? Ja przed pierwszą ciąża miałam takie w sam raz, nie za duże nie za małe, w ciąży z C zrobiły mi się D-E, jak skończyło się karmienie to zrobiły mi się puste woreczki i teraz mam tak nabrzmiałe i bolące piersi że głowa mała. Zupełnie inaczej niż poprzednia ciąża choć wiem że ciąża ciąży nie równa. Ale po prostu aż mnie to przeraża, są ogromne i bardzo tkliwe. Mąż się cieszy ale jedyne co może to nacieszyc oko bo gdyby dotknął ich to bym łapy mu pourywała.... Macie tak samo??
campari0202
CZY WY TEŻ CIĄGLE MYŚLICIE O JEDZENIU???
Ja nawet muszę cały czas jeść gdzieś co 2 godziny to max bo inaczej zbierają mnie mdłości później coraz silniejsze ze aż do wymiotów
Trinity28
Ja mam wizytę na 16:30,ale pewnie znowu będzie opóźnienieostatnio czekałam 2h prywatnieKto jutro ze mną wizytuje ? powodzenia i dobranoc
reklama