reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Bardzo mi przykro [emoji22] trzymaj się [emoji8]
Dziewczynki! Ja się z Wami żegnam! Dzidziuś odszedł dwa tygodnie temu. Czekam na zabieg.

Nie smućcie się! Cieszcie się swoimi Maleństwami. Będę się modlić za was i wasze dzieciątka!
Cos zaczęło się dziać ze dzis sie dowiedziałas? Bo wizyte chyba mialas miec później...

reklama
Moze dlatego że więcej chodziłaś w nocy. Ale jak masz być spokojniejsza i masz taką możliwość to leć to sprawdzic. Wierzę że jest wszystko dobrze [emoji110]
Ja miałam okropna noc,co chwile latałam siuisu,budziłam sie z pełnym pęcherzem i az brzuch mnie od tego bolał,Dzisiaj rano na wkładce było więcej tych plamien jak zwykle,chyba jednak nie wytrzymam tego tygodnia i pojade wcześniej do jakiegos lekarza(mój teraz nie przyjmuje),Zaczynam sie pomału martwić.

Aj to ja to samo... Czasem to i ze dwa razy. A teraz... [emoji85] Dobrze że chociaż brzuch mnie nie boli, ale stąd pewnie już większy brzuch [emoji85][emoji85][emoji85]
A u mnie zaczął się problem z zwolnieniem przemiany materii. Zawsze minimum 1 raz dziennie szłam do toalety i było tak nawet przez ostatnie tygodnie odkąd jestem w ciąży. Aż do wczoraj, bo nie byłam wcale i już odczuwam lekkie bóle brzucha. Mam nadzieję, że dziś coś ruszy... [emoji849]

A kto jutro ze mną wizytuje?

No żartujesz? I takie opóźnienia? Za raka cenę to jeszcze lekarz powinien czekać a obsługiwać jak królewnę [emoji85][emoji85][emoji85] strasznie drogo...

U mnie konsultacja 120zl, a z USG 250zl. I to w nowoczesnej przychodni, z bardzo dobrym sprzętem i u bardzo dobrego lekarza...

Czemu akurat tam chodzisz? Ufasz temu lekarzowi? Wiem że ciąża aby szczęśliwie dotrwać nie zna granic ale przecież to fortuna przez 9 miesięcy [emoji85]
Nawet mi nie mów, a za wizytę place 400zl. No, ale cóż jeżdżę do tego Będzina i mam nadzieję, że będzie dobrze. Trzymajcie kciuki

Miałam wieczorem leciutkie plamienie. Nie dawało mi spokoju i pojechałam na IP. Okazało się, że dzidziuś zatrzymał się 2 tygodnie temu. Nie wiem, jak to moje dzieci przeżyją!
Bardzo mi przykro [emoji22] trzymaj się [emoji8]
Cos zaczęło się dziać ze dzis sie dowiedziałas? Bo wizyte chyba mialas miec później...

reklama
Miałam wieczorem leciutkie plamienie. Nie dawało mi spokoju i pojechałam na IP. Okazało się, że dzidziuś zatrzymał się 2 tygodnie temu. Nie wiem, jak to moje dzieci przeżyją!

Masakra to miałaś tak jak ja w kwietniu, też lekkie krwawienia, naprawdę lekkie, ale też nie dawało mi to spokoju i się dowiedziałam to samo. Strasznie mi przykro[emoji45]

Do góry