reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Dobrze, że piszesz bo ja właśnie już 10 tydzień zaczęłam i tak czytając te wszystkie wiadomości zaczęłam sie martwić bo mi ustały objawy.. A boli Cię podbrzusze? mnie jeszcze niedawno częsciej a teraz czasem wieczorami..Ostatnio narzekałam mężowi to potem w ten sam dzień tak mnie bolało że nie mogłam zasnąc.
No i dla tych stresujących się :) ja od ponad tygodnia nie mam już mdłości. Z objawów ciąży pozostały mi tylko wrażliwe sutki :)

Dobrze, że piszesz bo ja właśnie już 10 tydzień zaczęłam i tak czytając te wszystkie wiadomości zaczęłam sie martwić bo mi ustały objawy.. A boli Cię podbrzusze? mnie jeszcze niedawno częsciej a teraz czasem wieczorami..Ostatnio narzekałam mężowi to potem w ten sam dzień tak mnie bolało że nie mogłam zasnąc.

Boli czasami, dziś np mocniej ale są dni ze wcale ;)

Nie wiem jak ja do 15.11 wytrzymam na tą wizytę... Już dzisiaj się lepiej poczułam, bez mdłości i już sobie wkrecam. Matko kochana. Zapomniałam jak to jest być w ciąży.

Ale z drugiej strony jako że lepiej się poczułam to i postałam przy garach i zrobiłam mega gulasz. Czekam na moich chłopaków i wycinamy :)

Ja idę jutro...tak się boję obym zobaczyła [emoji3531]i nie usłyszała niczego złego jak człowiek ma się nie stresować....jak byłam w pierwszej ciąży to się tak nie stresowałam nie byłam w ogóle świadoma że tak często kobiety ronią...a jak już samo to przeszłam to nasłuchałam się masy takich przypadków.

To wizytujemy jutro razem [emoji1696] choć ja dopiero o 19 [emoji85]
Ja idę jutro...tak się boję obym zobaczyła [emoji3531]i nie usłyszała niczego złego jak człowiek ma się nie stresować....jak byłam w pierwszej ciąży to się tak nie stresowałam nie byłam w ogóle świadoma że tak często kobiety ronią...a jak już samo to przeszłam to nasłuchałam się masy takich przypadków.

reklama
Do góry