Liily
Fanka BB :)
Grr Zwariować można z tymi lekarzami.Lekarz założył kartę ciąży usg nie miałam bo na NFZ przysługuje niby w 12tc dopiero [emoji849]
Teraz pewnie niedosyt ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grr Zwariować można z tymi lekarzami.Lekarz założył kartę ciąży usg nie miałam bo na NFZ przysługuje niby w 12tc dopiero [emoji849]
Wyliczył 7+1W ktorym tygodniu jestes?
Chciałam zobaczyć czy wszystko ok, bo jak byłam 2 tyg temu prywatnie był pęcherzykGrr Zwariować można z tymi lekarzami.
Teraz pewnie niedosyt ?
W µIU/ml. Ale wiesz co... znalazłam coś takiego w necie:ŻeA w jakich jednostkach masz to tsh??? To chyba faktycznie z niskie ja mam 1.6 i póki co bez leków endokrynolog najszybciej 18.11 więc zapyt gina co myśli i czy brać euthyrox
Ja przedluzałam w 2 ciąży byłam w jakim 8 tv, nie słyszałam, aby to nie wskazane było tylko się zdrzemnęlam w trakcie akurat szłam na weseleDziewczyny,
a czy któraś z Was przedłuża lub przedłużała rzesy w poprzednich ciążach? Bo ja mam umówiona wizytę w tym tygodniu i nie wiem czy iść. Teoretycznie mówiono mi, ze to bezpieczne, ale w internecie znalazłam różne opinie. Może któraś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? tak sobie myślałam, ze jeśli nie ma ryzyka, to przedluzalabym do grudnia(do Świąt), bo potem już pewnie ciężko będzie wyleżeć.
A stosowałyście z Musteli krem na rozstępy? Ponoć jest świetny z tego co czytałam opinie.