reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

U nas w sklepie jest płac zabaw i chowanie się i uciekanie. Mega frajdę z tego sobie robi. Teraz ciężki czas będzie kiedy teoretycznie nie można ciężkiego nosić a tu taki klocek 15 kg i jeszcze do tego wiercący się[emoji85]

Właśnie czy wy tez patrzycie na to żeby nie podnosić ciężkiego. Bo przy dwu latku nie da się żeby go nie podnosić [emoji85]

Ja noszę synka. Ma 17 m-cy i waży ponad 14 kg. Ma nogę w gipsie więc nie mam za mocno wyboru...

reklama
U nas jak dziewczynka to Oliwia/Liwia. Z resztą do 7 msc ciąży synek miał być córeczka i miała być Oliwia :p na chłopca pomysłu brak
My też chcemy Liwkę! Tzn bardziej ja... Mąż woli Lilię. Ale może go jeszcze urobię :>
Do pewnego momentu bardzo podobała nam się Ofelia, ja nadal jestem zakochana w tym imieniu, a szanownemu się odwidziało wrrr...

Dzwoniłam się do kliniki. Oczywiście najpierw info że nie ma terminu ale po info o plamieniu wcisnęli na 12.30
mąż zwrócił z drogi do pracy, zostanie z małą
Masakra.
Zaczynam pracę po macierzyńskim i takie akcje od razu

A co do waszych objawów, jak czytam o wymiotowaniu albo spodniach, które cisną, to dla mnie to jakiś kosmos :D
Ta ciąża przebiega zupełnie inaczej niż poprzednia, z synkiem wcześnie zaczęłam wymiotować, sporo schudłam bo jedyne co potrafiłam przełknąć to colę i suchy chleb i to dopiero późnym popołudniem... Piersi.... nawet prysznic mnie "bolał".
Teraz jedyne co mi dokucza to ten okropny posmak w ustach i zmęczenie level 10000000000. Jak za szybko się podniosę albo jak poruszam jakiś temat, który wywołuje u mnie emocje, tudzież gniew, potrafi zakręcić mi się w głowie. Piersi miękkie i totalnie niebolące. Mam nadzieję, że nie zwiastuje to niczego złego!
Pierwsza wizyta 8.11

reklama
Hej, dziewczyny pozwólcie że się do Was przyłącze [emoji846]
Może nie będę tu zawzieta staraczką, ale mam nadzieję, że w Waszym towarzystwie uda się szybciej zobaczyć 2 kreski [emoji3526][emoji3526]
Kilka słów o mnie,
Mam na imię Gabrysia, mam 23 lata, synka 4,5 letniego i narzeczonego.
No i czekamy, czekamy na upragnioną druga kreseczke.
Bez żadnej spiny, liczymy na naturę i że się uda. Dajemy sobie czas na spokojnie [emoji846]

Ostatnia owulka była u mnie 23-24.10 no i się poprzytalalismy [emoji3526] czekam już z niecierpliwością żeby zrobić test, a być może druga się pojawi.. [emoji3526][emoji3526]
Dziś rano obudziłam sie z lekkim bólem podbrzusza, ale.. Nie nastawiam się, lecz myślimy [emoji3526][emoji3526]

Pozdrawiam Was wszystkie [emoji3526]

Do góry