reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Ja biorę prenatal uno i w sumie dopatrzyłam się,że w składzie jest kwas foliowy, na następnej wizycie zapytam czy dalej mam brać go oddzielnie.

Kurde obudziłam się dziś i pomyślał,że czuje się lepiej i zjadłam śniadanie ... Po czym zaczęła się moja przyjaźń z WC..... Do tej pory zdycham..
Mąż ogarnął całe mieszkanie łącznie z obiadem a ja się zastanawiam jak żyć ?

reklama
Ja jestem za wątkiem zamkniętym. Przecież każdy jeśli będzie chciał to może poprosić o dostęp do Naszej grupy w trakcie trwania ciąży.

Ja biorę Pregna plus - a byście widzieli minę moich znajomych aptekarz jak ją kupowałam - wybiegli zza lady żeby mnie wyściskać [emoji7]

Przed wczoraj zaczęłam 8 tydzień (7+2), kolejną wizytę mam dopiero 18.11 i nie wiem jak do niej dotrwam..
Zastanawiam się nad tym czy nie znaleźć w między czasie jakiegoś Gin na NFZ żeby badania zrobić ze free a mam ich troszkę do zrobienia od mojej Gin do której chodzę prywatnie. Co myślicie?

Ja biorę prenatal uno i w sumie dopatrzyłam się,że w składzie jest kwas foliowy, na następnej wizycie zapytam czy dalej mam brać go oddzielnie.

Kurde obudziłam się dziś i pomyślał,że czuje się lepiej i zjadłam śniadanie ... Po czym zaczęła się moja przyjaźń z WC..... Do tej pory zdycham..
Mąż ogarnął całe mieszkanie łącznie z obiadem a ja się zastanawiam jak żyć ?
Mąż idealny ❤️ Moj dziś wyjeżdżał w nocy i o 3 smażył jajecznicę z boczkiem!!! Miałam ochotę go zabić!!!!

O to ja mam tak samo, padam wieczorem i budzi mnie budzik, od kilku dni mam też taki moment około 10 rano że tak mnie łamie że robię cuda by nie zasnąć w pracy. Mi dokuczają problemy z zapamiętywaniem mam jakiś budyn z mózgu a niestety w pracy obowiązkowy kurs angielskiego więc masakra, mam nadzieję że to przejdzie bo długo tak nie dam rady.
Ja niestety 2 tyg temu zasnęłam w pracy obudzil mnie ból zdrętwiałej ręki

reklama
Do góry