reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

No na moim innym wątku zribilysmy zamknięty i zżyłyśmy się jeszcze bardziej, podział o którym piszesz, to nie wina wątku zamkniętego tylko. Ludzi :)
U mnie na listopadowkach 2015 to samo było. Super atmosfera, z dziewczynami niektórymi do teraz mam kontakt. I tak na prawdę wszystkie dziewczyny przeszły na zamknięty wątek, jak ktoś nowy dochodził to go dorzucalysmy do prywatnego.

reklama
Dziewczyny macie jakiś sposób na smrodek psów w mieszkaniu? Podłogę sprzątam codziennie, kanapę puore raz w miesiącu, psy też regularnie i dalej mi śmierdzi... Ozonator?

Dziewczyny, a czy w waszych witaminach jest DHA? Ja jeszcze nie biorę. Lekarz mówi, że mam super wyniki i mam zacząć od 12 tyg. Muszę coś wybrać.
Femibion 1. Jednak nie biorę falvit, wiedziałam że coś na f [emoji1787]
IMG_20191026_172301.jpeg

reklama
Dziewczyny nie nadążam za Wami!
Wciągnęłam się w ksiazki.
Tez biorę tylko mama DHA , ale moja dieta jest tak tragiczna, że to jakiś dramat ...chyba muszę pomyśleć nad dodatkowa suplementacją :)

Dziś zakładam dżinsy i ledwo sie dopinam...tzn dopinam ale boli ,czy to nie za szybko ? 7+3 dziś ☺️

Do góry