tylia
Zaciekawiona BB
JutroCześć [emoji4] ale fajnie, kolejna Mama [emoji4] kiedy teraz wizytujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JutroCześć [emoji4] ale fajnie, kolejna Mama [emoji4] kiedy teraz wizytujesz?
Jutro
CześćCześć Dziewczyny! Przede mną pierwsza wizyta, rzecz jasna ta ciążowa My na dwie kreski musieliśmy odrobinkę... poczekać, więc emocji jest w nas całe mnóstwo! Jeszcze trochę nie dowierzamy Wg. moich obliczeń maluszek przyjdzie na świat z końcem czerwca. Czuję się naprawdę dobrze, nie mam mdłości, zachcianek, czy wilczego apetytu (uf!), pozostałe objawy mam, ale są naprawdę znośne.
Cieszę się, że mogłam do Was dołączyć
Tak, to uczucie to istne szaleństwo! Zrobiłam 5 testów , potem bętę, a i tak nie mogłam uwierzyć. Mąż, jak się dowiedział zapytał "serio?", bo myślał, że żartuję. Potrzebowałam dobrych 3 dni, żeby w to uwierzyć. A te 3 dni w pracy były właściwie bezowocne, na niczym nie mogłam się skupić, myślałam tylko o tym. Tak bardzo się cieszę, że nie umiem opisać tej radościCześć
Znam to uczucie długiego oczekiwania, a potem niedowierzania, wręcz ciągłej obawy, żeby uwierzyć, że w końcu się udało.
Witaj w gronie
my dostalismy zalecenie na te testy, oczywiscie za oplata.Mam pytanie do mam. Czy przy badaniach prenatalnych robilyscie też test pappa (chyba tak się to pisze)??
Ja zostawiłam tylko te najładniejsze rzeczy..między synami jest 8 lat różnicy i zostawiłam tak, bo wiedziałam że będę mieć jeszcze dziecko..W końcu ..I teraz też zostawiałam ale tylko ciuszki i lizeczko , bo nawet mlody jeszcze korzysta, wlasnie wybieram mu noweJa tez nie mam juz nic po starszakach [emoji43]
A moja mama mówi, że trzecie samo się rodzi. Ma czworo dzieci i z trzecim poród błyskawiczny. Mam nadzieję, że to po niej odziedziczyłam [emoji16]
U mnie jest to obowiązkowe.Mam pytanie do mam. Czy przy badaniach prenatalnych robilyscie też test pappa (chyba tak się to pisze)??