reklama
esmme
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak to jest z dentystą w ciąży?
chyba znieczulenia nie dają... ja w pierwszej robiłam plombę, ale taka powierzchowna i be znieczulenia ..
inay
Aktywna w BB
150 godzin. Teraz chyba nie mogę, jeśli dopiero co studia zaczęłam. Poza tym pracodawca też nie będzie na to spoglądał zbyt przychylnie, jeśli niedawno wróciłam z urlopu. Według programu powinnam je zacząć pod koniec stycznia.Ile trwają praktyki? Nie możesz ze względu na ciążę zrobić ich teraz?
inay
Aktywna w BB
Ja się wpiszę po wizycie u ginka, pewnie wtedy będę miała już określoną dokładniej datę porodu. Byłam już, ale powiedział mi, że przyszłam za wcześniej i on jeszcze niewiele jest w stanie powiedzieć .Dziewczyny ustawiam nas hronologicznie do daty porodu sprawdźcie czy wszystko się zgadza i jak któraś z Was chce to mogę dopisać imię miłego wieczoru
Trochę się dziś denerwuję, bo brzuch mnie pobolewał i to były takie bóle świadczące o tym, że mały robi sobie miejsce, a dziś przez cały dzień niczego takiego nie poczułam. No i piersi mniej bolą i się zmniejszyły. Chyba czas zrobić betę...
Ostatnia edycja:
Malinowa123
Ja podam do tabelki jak juz bede po wizycie i bede wiedziala ze wszystko ok [emoji3526]
Dziewczyny ustawiam nas hronologicznie do daty porodu sprawdźcie czy wszystko się zgadza i jak któraś z Was chce to mogę dopisać imię miłego wieczoru
Ja mam tak samo. Na usg niewiele było widać. Tylko sam pęcherzyk. Mnie piersi bolą, ale nie są nabrzmiałe. Wizytę mam za tydzień ale bardzo się denerwuję. Szczególnie że w poprzedniej ciąży wszystko było dobrze, poszłam na wizytę kontrolną w 10 tygodniu a serduszko już nie biło. Piersi nadal bolały, tyle że nie miałam mocnych mdłości. Pozostaje tylko czekać.Ja się wpiszę po wizycie u ginka, pewnie wtedy będę miała już określoną dokładniej datę porodu. Byłam już, ale powiedział mi, że przyszłam za wcześniej i on jeszcze niewiele jest w stanie powiedzieć .
Trochę się dziś denerwuję, bo brzuch mnie pobolewał i to były takie bóle świadczące o tym, że mały robi sobie miejsce, a dziś przez cały dzień niczego takiego nie poczułam. No i piersi mniej bolą i się zmniejszyły. Chyba czas zrobić betę...
Tinia
Dziewczyny mam dziś naprawdę kiepski dzień [emoji20] co chwila chce mi się beczeć, do tego pękła mi szybka i to w nowym telefonie to już wogoe beczalam jak głupia a teraz jak szłam pod prysznic patrzę a tu na bieliźnie krew [emoji20] wystraszylam się strasznie, zresztą cały czas się boję czy coś jest nie tak [emoji22] no przecież oszaleje, nie daje już rady dzisiaj
inay
Aktywna w BB
Trzymam kciuki żeby tym razem było wszystko w porządku .Ja mam tak samo. Na usg niewiele było widać. Tylko sam pęcherzyk. Mnie piersi bolą, ale nie są nabrzmiałe. Wizytę mam za tydzień ale bardzo się denerwuję. Szczególnie że w poprzedniej ciąży wszystko było dobrze, poszłam na wizytę kontrolną w 10 tygodniu a serduszko już nie biło. Piersi nadal bolały, tyle że nie miałam mocnych mdłości. Pozostaje tylko czekać.
reklama
Malinowa123
Na początek to sie nie denerwuj bo to nic nie pomoże, może po serduszkowaniu?
A to jest taka żywo czerwona krew?Dziewczyny mam dziś naprawdę kiepski dzień [emoji20] co chwila chce mi się beczeć, do tego pękła mi szybka i to w nowym telefonie to już wogoe beczalam jak głupia a teraz jak szłam pod prysznic patrzę a tu na bieliźnie krew [emoji20] wystraszylam się strasznie, zresztą cały czas się boję czy coś jest nie tak [emoji22] no przecież oszaleje, nie daje już rady dzisiaj