reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Niee ja tez tak mam jak przestaje chwilowo je czuc [emoji23][emoji23]
U mnie jutro o 12, tysiące myśli w głowie...

Dziewczyny wy też tak macie że co chwilę dotykacie piersi i sparawdzacie czy dalej bolą, czy tylko ja jestem taka nienormalna? [emoji39]
Ja na wizyte 30. 10 dopiero i na 17.30 wiec kosmos nie wiem jak wytrzymam [emoji23][emoji23]

reklama
U mnie jutro o 12, tysiące myśli w głowie...

Dziewczyny wy też tak macie że co chwilę dotykacie piersi i sparawdzacie czy dalej bolą, czy tylko ja jestem taka nienormalna? [emoji39]
Mam to samo, uff myślałam że ze mną coś nie tak. Bolące piersi to mój jedyny objaw więc dotykam non stop :D

W tym tygodniu kciuki beda bolec, tyle wizyt. Oby wszystko było dobrze. Ja mam wizytę w srode i mam nadzieję, ze uslysze serduszko. Ja nie chodzę na NFZ. Chodzę prywatnie do dwóch lekarzy, ale jeżeli w srode wszystko będzie dobrze to zostanę przy jednym. W piatek pewnie dostanę listę badań do zrobienia. Już nie mogę się doczekać.
Dzisiaj czuję się fatalnie. Piekna pogoda a mi głowę chce rozsadzic.

Za witaminę D płaciłam 70 zł

Ja się nauczyłam już po poprzedniej ciąży ze objawy u mnie raz całkiem znikały a później pojawiały się ze zdwojona siła . Odkąd zobaczyłam serduszko to się uspokoiłam

Dziewczyny ja wizytę miałam w piątek było 6+3 tc i było już serduszko bijące, szok normalnie takie emocje, że jak mi ciśnienie zmierzyli to miałam 95/57. Ogólnie czuję się całkiem inaczej niz w pierwszej ciąży mdłości, czasami spojrze na jedzenie to już mi się chce wymiotować, nie podchodzą mi zapachy, od czasu do czasu boli głowa. W pierwszej ciąży nic takiego nie miało miejsca, także już wiem , że bedzie całkowicie inaczej...

Powiem szczerze, że niewiem co robić. Pracuje jako fizjoterapeutka z osobami starszymi, po udarach i ciężkich wypadkach, gdzie trzeba włożyć dużo wysiłku w pracy z takimi osobami, w miejscu w którym pracuje panuje od tamtego tygodnia wirus żołądkowy( wymioty i biegunka) i się zastanawiam czy jutro nie pojsc do rodzinnej i nie wziasc chorobowego do piątku, dzisiaj mam jeszcze zaplanowany jeden dzień urlopu. W poniedziałek pójdę na wizytę i jak dobrze pójdzie napewno dostanę zwolnienie już ciążowe. Chociaż okropnie obawiam się tej ciąży pozamacicznej bo często czuje ta moją prawą strone podbrzusza, a tu jeszcze tydzień do wizyty, chyba oszaleje......

Powiem szczerze, że niewiem co robić. Pracuje jako fizjoterapeutka z osobami starszymi, po udarach i ciężkich wypadkach, gdzie trzeba włożyć dużo wysiłku w pracy z takimi osobami, w miejscu w którym pracuje panuje od tamtego tygodnia wirus żołądkowy( wymioty i biegunka) i się zastanawiam czy jutro nie pojsc do rodzinnej i nie wziasc chorobowego do piątku, dzisiaj mam jeszcze zaplanowany jeden dzień urlopu. W poniedziałek pójdę na wizytę i jak dobrze pójdzie napewno dostanę zwolnienie już ciążowe. Chociaż okropnie obawiam się tej ciąży pozamacicznej bo często czuje ta moją prawą strone podbrzusza, a tu jeszcze tydzień do wizyty, chyba oszaleje......

Mnie tez bolało ciagle z jednej strony ale wszystko na usg było dobrze.
Także wyrzuć złe myśli i na spokojnie :)

reklama
Kurde dziewczyny po piątkowej wizycie, gdzie już w myślach był pewna,że nic z tego zrobiłam betę - wynik 24 tys, dziś powtórka i wynik 45 tys.... Ma tym etapie podobno powinna się podwajać co ok 96 h,a tu nie minęło nawet 72h. Wiem,że to jeszcze nic nie znaczy, ale jakoś nabrałam nadziejii.... Za to do jutrzejszej wizyty chyba zniosę jajko :p

Do góry