reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Ja dziś tez fatalnie .... śniadanie i kilka herbatników udało się wcisnąć.... piersi to samo, jak nie moje. Sutki się bardzo powiększyły i tez problem z myciem ...Niech te mdlosci już się skończą ...

reklama
Ja mam dziś lepszy dzień jeśli chodzi o mdłości. Piersi też masakra, powiększyły się, bolą i swedza na przemian. A jak Wasze libido?? Bo ja mam dość wysokie [emoji2]

reklama
A ja dzisiaj nawet całkiem nieźle, bez mdłości a piersi tylko przy dotyku mnie bola. Ale padnięta jestem bo mój syn mnie wymęczył [emoji85] byliśmy dzisiaj sporo na świeżym powietrzu, a on rajdowiec na swoim samochodziku to i pobiegać trochę musiałam...
Korzystalam z segregatora mamy ginekolog w pierwszej ciąży i super sprawa...jak była potrzeba na IP czy już do porodu to wielokrotnie słyszałam od położnych że "super poukładane dokumenty i badania i aby każda ciężarna tak miała to byłoby prościej" [emoji4] jak usłyszę serduszko to też od razu zamawiam [emoji4][emoji4][emoji4]

Do góry