reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ale wizytowy tydzień się nam szykuje trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty ja dopiero w pt i to wieczorem więc ciężko się będzie doczekać
Malinowa123
Fanka BB :)
Beta w srode 17 w piątek 66 a dzis 408 wiec cieszę się jak dziecko [emoji7][emoji7]
Paulaa28
I jaKasieczna - tez sobie zamówiłam ten segregator jutro będzie u mnie
annamariam
Ja mam dziś lepszy dzień jeśli chodzi o mdłości. Piersi też masakra, powiększyły się, bolą i swedza na przemian. A jak Wasze libido?? Bo ja mam dość wysokie [emoji2]
Szczęśliwa93
Zaangażowana w BB
I ja ☺☺
Dołączam do Was
Tinia
Super kochana [emoji3590]
Beta w srode 17 w piątek 66 a dzis 408 wiec cieszę się jak dziecko [emoji7][emoji7]
Paulaa28
U mnie lipido poniżej zera za to mąż nadrabia, jest zachwycony moim wygladem :I i już nie wiem jak się odganiaćJa mam dziś lepszy dzień jeśli chodzi o mdłości. Piersi też masakra, powiększyły się, bolą i swedza na przemian. A jak Wasze libido?? Bo ja mam dość wysokie [emoji2]
reklama
Myszka90
A ja dzisiaj nawet całkiem nieźle, bez mdłości a piersi tylko przy dotyku mnie bola. Ale padnięta jestem bo mój syn mnie wymęczył [emoji85] byliśmy dzisiaj sporo na świeżym powietrzu, a on rajdowiec na swoim samochodziku to i pobiegać trochę musiałam...
Korzystalam z segregatora mamy ginekolog w pierwszej ciąży i super sprawa...jak była potrzeba na IP czy już do porodu to wielokrotnie słyszałam od położnych że "super poukładane dokumenty i badania i aby każda ciężarna tak miała to byłoby prościej" [emoji4] jak usłyszę serduszko to też od razu zamawiam [emoji4][emoji4][emoji4]
Korzystalam z segregatora mamy ginekolog w pierwszej ciąży i super sprawa...jak była potrzeba na IP czy już do porodu to wielokrotnie słyszałam od położnych że "super poukładane dokumenty i badania i aby każda ciężarna tak miała to byłoby prościej" [emoji4] jak usłyszę serduszko to też od razu zamawiam [emoji4][emoji4][emoji4]