reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja od wtorku nie pije kawy, odrzut totalny. Zawsze zaczynałam od niej dzień, a teraz już sam zapach powoduje nieprzyjemności [emoji1785]
Z kolei ja od pierwszego usg z automatu odrzuciłam cukier i nagle nie mam ochoty na nic słodkiego! :O Cuda się dzieją ☺️☺️
Kawę mogę pić, odrzuca mnie natomiast na mięso :)

Z kolei ja od pierwszego usg z automatu odrzuciłam cukier i nagle nie mam ochoty na nic słodkiego! :O Cuda się dzieją [emoji3526][emoji3526]
Kawę mogę pić, odrzuca mnie natomiast na mięso :)
Mięsa też nie jem [emoji1785] A z kolei w stronę słodkości ciągnie. Właśnie na salony wjechał budyń czekoladowy.

reklama
No właśnie, kiedy zaczynacie się smarować balsamami czy oliwkami? Dopiero jak zacznie coś widać czy już wcześniej żeby już skóra była natluszczona jak zaczniemy rosnąć?

Do góry