Liily
Fanka BB :)
Z Dąbrowy górniczejA ty Liily skąd jesteś? Ja też chcę chociaż pecherzyk zobaczyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Dąbrowy górniczejA ty Liily skąd jesteś? Ja też chcę chociaż pecherzyk zobaczyc
Myszka nie wiem kompletnie czy sie bede cieszyc i jak sobie poradze. Moj synek jest chory i dopiero skonczyl 5 miesiecy. Zobaczymy narazie co czas przyniesie, w moim zyciu byly juz i ciaze biochemiczne i puste jajo plodowe, i obumarcie ciazy 3x na etapie 6 tyg i jedno obumarcie w 14 tyg (prawdopodobnie tez jakies wady dziecka, kiepskie wyniki pappa). Tak ze narazie na chlodno i z dystansem do tego wszystkiego podchodze, ale musze miec gdzie od czasu do czasu wylac swoje mysli bo narazie nie mowie nawet mezowi.
Chciałabym Ci dodać jakoś otuchy, wyskoczyć na kawę i wysłuchac, bo widzę, że bardzo potrzebujesz wsparcia. Jesteśmy tu jakbyś potrzebowała. Mam nadzieję, że dzieciątko które w Tobie rośnie jest zdrowe i gdy się urodzi to oslodzi Twoje smutki. A masz zaplanowana wizytę u lekarza?Myszka nie wiem kompletnie czy sie bede cieszyc i jak sobie poradze. Moj synek jest chory i dopiero skonczyl 5 miesiecy. Zobaczymy narazie co czas przyniesie, w moim zyciu byly juz i ciaze biochemiczne i puste jajo plodowe, i obumarcie ciazy 3x na etapie 6 tyg i jedno obumarcie w 14 tyg (prawdopodobnie tez jakies wady dziecka, kiepskie wyniki pappa). Tak ze narazie na chlodno i z dystansem do tego wszystkiego podchodze, ale musze miec gdzie od czasu do czasu wylac swoje mysli bo narazie nie mowie nawet mezowi.
Pięknie rośnie oby tak dalej gratulacjeMoje dzisiejsze wyniki. Beta we wtorek była 135.Zobacz załącznik 1029693
Moje dzisiejsze wyniki. Beta we wtorek była 135.Zobacz załącznik 1029693
A ja z KatowicZ Dąbrowy górniczej
SuperA ja z Katowic
Cześć Chciałam się przywitać - planowo termin na 3.06.2020 - to będzie moje 3 dziecko (mam nadzieję, że wszystko będzie ok) - ciąza 4 (ostatnio poronieinie w maju - puste jajo płodowe w 8 tyg). Także już przeskakuję z nogi na nogę. OM 28.09 - cykle 30-32 dni po poronieniu rozregulowane. Testy wyszły pozytywne już 28, a beta z 30.09 2140. Wczoraj byłam na usg, jest tylko pęcherzyk 8,1mm - także już mam stres że będzie pusty jak poprzednio.... plus taki, że beta dość wysoka (w poprzedniej ciąży 1700 było dopiero w 6 tyg....). Także teraz w 32 dc już ponad 2000 - wiec jest nieźle. Pozdrawiam wszystkie mamy!
Mama Julka (06/2012) i Bogusława (03/2014)