reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Myszka nie wiem kompletnie czy sie bede cieszyc :( i jak sobie poradze. Moj synek jest chory i dopiero skonczyl 5 miesiecy. Zobaczymy narazie co czas przyniesie, w moim zyciu byly juz i ciaze biochemiczne i puste jajo plodowe, i obumarcie ciazy 3x na etapie 6 tyg i jedno obumarcie w 14 tyg (prawdopodobnie tez jakies wady dziecka, kiepskie wyniki pappa). Tak ze narazie na chlodno i z dystansem do tego wszystkiego podchodze, ale musze miec gdzie od czasu do czasu wylac swoje mysli bo narazie nie mowie nawet mezowi.

Trudna sytuacja [emoji849] i bardzo dużo przeszłaś. Ale mam nadzieję że razem jakoś to będzie i zawsze możesz się tu wyżalić. Malutkiego masz synka. Ale stało się i trzeba iść do przodu.
Myszka nie wiem kompletnie czy sie bede cieszyc :( i jak sobie poradze. Moj synek jest chory i dopiero skonczyl 5 miesiecy. Zobaczymy narazie co czas przyniesie, w moim zyciu byly juz i ciaze biochemiczne i puste jajo plodowe, i obumarcie ciazy 3x na etapie 6 tyg i jedno obumarcie w 14 tyg (prawdopodobnie tez jakies wady dziecka, kiepskie wyniki pappa). Tak ze narazie na chlodno i z dystansem do tego wszystkiego podchodze, ale musze miec gdzie od czasu do czasu wylac swoje mysli bo narazie nie mowie nawet mezowi.

Chciałabym Ci dodać jakoś otuchy, wyskoczyć na kawę i wysłuchac, bo widzę, że bardzo potrzebujesz wsparcia. Jesteśmy tu jakbyś potrzebowała. Mam nadzieję, że dzieciątko które w Tobie rośnie jest zdrowe i gdy się urodzi to oslodzi Twoje smutki. A masz zaplanowana wizytę u lekarza?

Moje dzisiejsze wyniki. Beta we wtorek była 135.
Screenshot_20191003_164918_com.android.chrome.jpeg

reklama
Cześć :) Chciałam się przywitać - planowo termin na 3.06.2020 - to będzie moje 3 dziecko (mam nadzieję, że wszystko będzie ok) - ciąza 4 (ostatnio poronieinie w maju - puste jajo płodowe w 8 tyg). Także już przeskakuję z nogi na nogę. OM 28.09 - cykle 30-32 dni po poronieniu rozregulowane. Testy wyszły pozytywne już 28, a beta z 30.09 2140. Wczoraj byłam na usg, jest tylko pęcherzyk 8,1mm - także już mam stres że będzie pusty jak poprzednio.... plus taki, że beta dość wysoka (w poprzedniej ciąży 1700 było dopiero w 6 tyg....). Także teraz w 32 dc już ponad 2000 - wiec jest nieźle. Pozdrawiam wszystkie mamy!
Mama Julka (06/2012) i Bogusława (03/2014)

Mamy takir same terminy :)

Do góry