reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
U mojej lekarki to też z miesiąc wczesniej trzeba rezerwować [emoji85] masakra.
Ja się zapisywałam już we wrześniu na początku z myślą że albo idę do niej po badania czemu nie mogę zajść albo z ciążą [emoji16] mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i pójdę z ciążą [emoji57]
Jutro powtórka bety. Caaaly dzień na wyniki...ostatnio były dopiero o 18 [emoji86]

Ja byłam we wtorek w szpitalu w którym rodziłam bo pomyślałam, ze zapisze się tez na NFZ a co a ze chce znów tam rodzic to będę i tam chodzić. I dostałam termin pierwszej wizyty 20.11:p wiadomo, ze pójdę prywatnie Żr dwa razy do tego czasu :)

Ja byłam we wtorek w szpitalu w którym rodziłam bo pomyślałam, ze zapisze się tez na NFZ a co a ze chce znów tam rodzic to będę i tam chodzić. I dostałam termin pierwszej wizyty 20.11:p wiadomo, ze pójdę prywatnie Żr dwa razy do tego czasu :)
No co Ty mówisz, hahah.. i miałabyś czekać do tego czasu? Który to byłby już tydzień? :D

Ja już w poniedziałek robiłam wszystkie pierwsze badania tj morfologia, grupa krwi, toksoplazmoza etc... Lekarz stwierdził, że jak moge je zrobic na Luxmed to da mi od razu

Ps czy wasze sutki też są tak wrażliwe, że nie ma opcji, żeby je dotknąć ?

Ja już w poniedziałek robiłam wszystkie pierwsze badania tj morfologia, grupa krwi, toksoplazmoza etc... Lekarz stwierdził, że jak moge je zrobic na Luxmed to da mi od razu

Niee, mnie tylko ogólnie piersi pobolewaja, no u urosły jak zawsze przed okresem, ale tym razem chyba nie zmaleją tak szybko :D
Ja chyba jutro sIe wybiore na bete ostatnia.. zobaczymy co tam urosło :)

O to fajne podejście miał lekarz.

Mnie bolą tylko sutki. Przy dotyku bolą i jak zdejmuje biustonosz. Ale nie jakoś strasznie. I trochę mi się zaaokraglily piersi. Ale nie jakoś dużo i Mąż chyba nie zauważył [emoji16] ale ja widze. Nie jestem też z biusciastych... Takie B, może małe C [emoji23]

Moje piersi w ogóle nie wiedza ze jestem w ciąży

reklama
Moje piersi w ogóle nie wiedza ze jestem w ciąży
Witaj w klubie. Ja z córką to tylko na początku KP miałam świetne cycki(jak po operacji) bo miałam nawał pokarmu, ale biust nie urósł mi zbyt dużo a wrzuciłam na siebie 20 kg. Tylko przed ciaza miałam niedowage. Ale brzuch było widać dopiero w 6 miesiącu. Ciekawa jestem gdzie te kilogramy poszły, bo w biust na pewno nie.

Do góry