reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Załączniki

• Screenshot_20191003_154517.jpg
    Screenshot_20191003_154517.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Om miałam 27 sierpnia. Termin mam na 3 czerwca. Chodzę do dr Surówki i jest duże prawdopodobieństwo że będę rodzic na parkitce. Tam też będę musiała jeździć na wszystkie badania.
Ja albo Parkitka albo w Bytomiu. Zobaczymy jak ciąża będzie przebiegać. Chodziłam do Korna. Super lekarz do którego można dzwonić w niedzielę i przyjmie jak coś się dzieje, zawsze odbierze, ale po poronieniach nie zlecił mi nawet jednego badania.

Ale wam zazdroszcze wszystkim tych pozytywnych wibracji :) doskonale to rozumiem bo o synka staralismy sie dlugo, po drodze bylo 5 poronien wiec ciaza z nim to byly lzy szczescia, stresu niesamowitego miksu emocji. Gratuluje wam wszystkim z calego serca :)

reklama
Mimo że ciąża nieplanowana to myślę że z czasem nabierzesz optymizmu i będziesz się cieszyć, mimo że jest trudno w Twojej sytuacji. Trzeba wierzyć że będzie dobrze i maleństwo będzie zdrowe.
Trzymam kciuki!
Ale wam zazdroszcze wszystkim tych pozytywnych wibracji :) doskonale to rozumiem bo o synka staralismy sie dlugo, po drodze bylo 5 poronien wiec ciaza z nim to byly lzy szczescia, stresu niesamowitego miksu emocji. Gratuluje wam wszystkim z calego serca :)

Do góry