Trinity28
Fanka BB :)
33 dc (19po) 2897 (szczęśliwa) a to mój wykresikTrinity szybciutko i dziel się dobrą wiadomością
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
33 dc (19po) 2897 (szczęśliwa) a to mój wykresikTrinity szybciutko i dziel się dobrą wiadomością
Ja albo Parkitka albo w Bytomiu. Zobaczymy jak ciąża będzie przebiegać. Chodziłam do Korna. Super lekarz do którego można dzwonić w niedzielę i przyjmie jak coś się dzieje, zawsze odbierze, ale po poronieniach nie zlecił mi nawet jednego badania.Om miałam 27 sierpnia. Termin mam na 3 czerwca. Chodzę do dr Surówki i jest duże prawdopodobieństwo że będę rodzic na parkitce. Tam też będę musiała jeździć na wszystkie badania.
A kiedy miałaś Om??Ja albo Parkitka albo w Bytomiu. Zobaczymy jak ciąża będzie przebiegać. Chodziłam do Korna. Super lekarz do którego można dzwonić w niedzielę i przyjmie jak coś się dzieje, zawsze odbierze, ale po poronieniach nie zlecił mi nawet jednego badania.
Piękny wykres [emoji122][emoji122][emoji122] gratulacje.33 dc (19po) 2897 (szczęśliwa) a to mój wykresik
01.09 kalkulator wyliczył mi termin na 08.06A kiedy miałaś Om??
Kto wie, może się spotkamy na porodówce01.09 kalkulator wyliczył mi termin na 08.06
Gratulacje bety aż żałuję ,że dzisiaj nie poszłam kontrolnie ale jutro wizyta u lekarza i mam nadzieję, że wszystko będzie ok i cokolwiek na USG zobaczę01.09 kalkulator wyliczył mi termin na 08.06
A ty Liily skąd jesteś? Ja też chcę chociaż pecherzyk zobaczycGratulacje bety aż żałuję ,że dzisiaj nie poszłam kontrolnie ale jutro wizyta u lekarza i mam nadzieję, że wszystko będzie ok i cokolwiek na USG zobaczę
Ale wam zazdroszcze wszystkim tych pozytywnych wibracji doskonale to rozumiem bo o synka staralismy sie dlugo, po drodze bylo 5 poronien wiec ciaza z nim to byly lzy szczescia, stresu niesamowitego miksu emocji. Gratuluje wam wszystkim z calego serca