reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Oby tak faktycznie było :) jak jechałam wczoraj do lekarza na wizytę, wiedziałam że jeszcze za wcześnie - ale wytrzymać ciężko.... następna 16 października.

Trzymam kciuki za Was wszystkie :)
Dlatego ja się cały czas wstrzymuję przed wizytą. Mimo że naprawdę ciężko jest wytrzymać. Jestem bardzo niecierpliwym człowiekiem i chciałabym wszystko wiedzieć już, teraz, natychmiast. Na razie sobie tłumaczę, że szkoda czasu mojego i lekarza. :p

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, ciąża rozwija się prawidłowo. Widać już ciałko żółte, za tydzień ide znowu powinno już być widać zarodek i założymy wtedy kartę ciąży. Mam ogromnego polipa, z którym nic narazie nie będziemy robić. Luteinę dopchowową mam zamienioną na duphaston.

Super wieści :) gratulacje :)

Super wieści [emoji3526]

Ja też jestem strasznie niecierpliwa..ale się powstrzymuje bo wiem że się rozczaruje... Najpierw czekałam aż do dnia okresu i uf nie pojawił się, zrobiłam test i szczęście, teraz czekam do jutra aby sprawdzić druga betę a dopiero 17.10 wizyta...aaa [emoji85][emoji86]
Ale przynajmniej jeśli jutro będzie wszystko dobrze to będę mogła już wykrzyczec swoją radość Mężowi [emoji16]

Super wieści [emoji3526]

Ja też jestem strasznie niecierpliwa..ale się powstrzymuje bo wiem że się rozczaruje... Najpierw czekałam aż do dnia okresu i uf nie pojawił się, zrobiłam test i szczęście, teraz czekam do jutra aby sprawdzić druga betę a dopiero 17.10 wizyta...aaa [emoji85][emoji86]
Ale przynajmniej jeśli jutro będzie wszystko dobrze to będę mogła już wykrzyczec swoją radość Mężowi [emoji16]
To trzymam kciuki :D

Na pewno dam znać. Ja chodzę do obu prywatnie ale jedna to profesor w Będzinie a druga lekarka u mnie w mieście, bo częściej będę chodzić. Na pewno dam znać. U mnie wie tylko mąż i bratowa z bratem, bo komuś musiałam powiedzieć. O wcześniejszych nie mówiłam nikomu (tylko mąż wiedział) ale nic mi to nie dało, bo jak szłam do szpitala to i tak każdy wiedział, więc teraz wszyscy mogą wiedzieć. Najważniejsze żeby maleństwo zdrowo rozwijało się w brzuszku
Z jakiego jesteś powiatu? :) ja z myszkowskiego

reklama
Do góry