reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Oby tak faktycznie było :) jak jechałam wczoraj do lekarza na wizytę, wiedziałam że jeszcze za wcześnie - ale wytrzymać ciężko.... następna 16 października.

Trzymam kciuki za Was wszystkie :)
Dlatego ja się cały czas wstrzymuję przed wizytą. Mimo że naprawdę ciężko jest wytrzymać. Jestem bardzo niecierpliwym człowiekiem i chciałabym wszystko wiedzieć już, teraz, natychmiast. Na razie sobie tłumaczę, że szkoda czasu mojego i lekarza. :p

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, ciąża rozwija się prawidłowo. Widać już ciałko żółte, za tydzień ide znowu powinno już być widać zarodek i założymy wtedy kartę ciąży. Mam ogromnego polipa, z którym nic narazie nie będziemy robić. Luteinę dopchowową mam zamienioną na duphaston.

Super wieści :) gratulacje :)

Super wieści [emoji3526]

Ja też jestem strasznie niecierpliwa..ale się powstrzymuje bo wiem że się rozczaruje... Najpierw czekałam aż do dnia okresu i uf nie pojawił się, zrobiłam test i szczęście, teraz czekam do jutra aby sprawdzić druga betę a dopiero 17.10 wizyta...aaa [emoji85][emoji86]
Ale przynajmniej jeśli jutro będzie wszystko dobrze to będę mogła już wykrzyczec swoją radość Mężowi [emoji16]

Super wieści [emoji3526]

Ja też jestem strasznie niecierpliwa..ale się powstrzymuje bo wiem że się rozczaruje... Najpierw czekałam aż do dnia okresu i uf nie pojawił się, zrobiłam test i szczęście, teraz czekam do jutra aby sprawdzić druga betę a dopiero 17.10 wizyta...aaa [emoji85][emoji86]
Ale przynajmniej jeśli jutro będzie wszystko dobrze to będę mogła już wykrzyczec swoją radość Mężowi [emoji16]
To trzymam kciuki :D

Na pewno dam znać. Ja chodzę do obu prywatnie ale jedna to profesor w Będzinie a druga lekarka u mnie w mieście, bo częściej będę chodzić. Na pewno dam znać. U mnie wie tylko mąż i bratowa z bratem, bo komuś musiałam powiedzieć. O wcześniejszych nie mówiłam nikomu (tylko mąż wiedział) ale nic mi to nie dało, bo jak szłam do szpitala to i tak każdy wiedział, więc teraz wszyscy mogą wiedzieć. Najważniejsze żeby maleństwo zdrowo rozwijało się w brzuszku
Z jakiego jesteś powiatu? :) ja z myszkowskiego

reklama
Do góry