Nie martw się Kochana. Ja w 31 dc miałam betę 266,6 a po 4 dniach już ponad 1700. Będzie dobrze :-)Ale te Wasze bety są wysokie! Aż sama jestem w podwójnym strachu... U mnie w 29dc tylko 275,3...
reklama
blaidddrwg
Aktywna w BB
Dlatego ja się cały czas wstrzymuję przed wizytą. Mimo że naprawdę ciężko jest wytrzymać. Jestem bardzo niecierpliwym człowiekiem i chciałabym wszystko wiedzieć już, teraz, natychmiast. Na razie sobie tłumaczę, że szkoda czasu mojego i lekarza.Oby tak faktycznie było jak jechałam wczoraj do lekarza na wizytę, wiedziałam że jeszcze za wcześnie - ale wytrzymać ciężko.... następna 16 października.
Trzymam kciuki za Was wszystkie
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, ciąża rozwija się prawidłowo. Widać już ciałko żółte, za tydzień ide znowu powinno już być widać zarodek i założymy wtedy kartę ciąży. Mam ogromnego polipa, z którym nic narazie nie będziemy robić. Luteinę dopchowową mam zamienioną na duphaston.
Super wieści gratulacje
Myszka90
Fanka BB :)
Super wieści [emoji3526]
Ja też jestem strasznie niecierpliwa..ale się powstrzymuje bo wiem że się rozczaruje... Najpierw czekałam aż do dnia okresu i uf nie pojawił się, zrobiłam test i szczęście, teraz czekam do jutra aby sprawdzić druga betę a dopiero 17.10 wizyta...aaa [emoji85][emoji86]
Ale przynajmniej jeśli jutro będzie wszystko dobrze to będę mogła już wykrzyczec swoją radość Mężowi [emoji16]
Ja też jestem strasznie niecierpliwa..ale się powstrzymuje bo wiem że się rozczaruje... Najpierw czekałam aż do dnia okresu i uf nie pojawił się, zrobiłam test i szczęście, teraz czekam do jutra aby sprawdzić druga betę a dopiero 17.10 wizyta...aaa [emoji85][emoji86]
Ale przynajmniej jeśli jutro będzie wszystko dobrze to będę mogła już wykrzyczec swoją radość Mężowi [emoji16]
sasiadkajr
To trzymam kciukiSuper wieści [emoji3526]
Guziczek9319
Z jakiego jesteś powiatu? ja z myszkowskiegoNa pewno dam znać. Ja chodzę do obu prywatnie ale jedna to profesor w Będzinie a druga lekarka u mnie w mieście, bo częściej będę chodzić. Na pewno dam znać. U mnie wie tylko mąż i bratowa z bratem, bo komuś musiałam powiedzieć. O wcześniejszych nie mówiłam nikomu (tylko mąż wiedział) ale nic mi to nie dało, bo jak szłam do szpitala to i tak każdy wiedział, więc teraz wszyscy mogą wiedzieć. Najważniejsze żeby maleństwo zdrowo rozwijało się w brzuszku
Trinity28
Ja z Częstochowskiego, to blisko a który masz dc dzisiaj? I jaki termin?Z jakiego jesteś powiatu? ja z myszkowskiego
Trinity28
Mam już wyniki Hcg, ale boję się otworzyć plikJa z Częstochowskiego, to blisko a który masz dc dzisiaj? I jaki termin?
reklama
Guziczek9319
Om miałam 27 sierpnia. Termin mam na 3 czerwca. Chodzę do dr Surówki i jest duże prawdopodobieństwo że będę rodzic na parkitce. Tam też będę musiała jeździć na wszystkie badania.Ja z Częstochowskiego, to blisko a który masz dc dzisiaj? I jaki termin?