reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Ja miałam 20.08 i idę w środę. Wedlug OM to będzie 6+1 ale ciąża pewnie będzie młodsza , mnie czasem pobolewal brzuch ,ale bardziej mnie szarpie jak np szybko wstanę na początku to mnie szarpało jakby w macicy po prawej stronie a od jakiś 3 dni też po lewej. Tak na zmianę . Właśnie czasem jak szybko wstaje albo jak kicham to czuję przez chwilę takie bardzo mocne szarpanie

reklama
O rany... Mam to samo. Jakieś klocie w jajniki czy brzuchu to od razu panika czy coś się dzieje.. Wizytę u gin mam 12 października dopiero..
Ja mam wizyte 17 października. Co prawda już zwątpiłam i zapisałam się do ginekologa z myślą "dlaczego nie moge zajść w ciążę" ale bardzo się cieszę i mam nadzieję że pójdę z prośbą o skierowanie na USG i będzie wszystko dobrze [emoji4]
U mnie OM 2 września.

Cześć!
Jeszcze nie do końca w to wierzę, ale test chyba się nie może mylic i wygląda na to, że i mi się udało. :) Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko w porządku, bo mam za sobą ciążę biochemiczna i puste jajo płodowe. :( Póki co żadnych objawów. Coś mnie tam czasem kłuje w różnych miejscach brzucha, ale poza tym nic, nawet piersi mnie nieszczególnie boją.
Trzymam za was wszystkie kciuki i proszę, trzymajcie też za mnie. :)

Cześć!
Wiem co czujesz, ale musimy być dobrej myśli [emoji4] oby pozytywne testy były początkiem pięknego czasu [emoji4]
Ja też szczególnie nie mam objawów.
Czasem mnie boli podbrzusze i zauważyłam też że żyły są na ciele bardziej widoczne.

Byłam dzisiaj na beta HCG, już nie mogę doczekać się wyniku [emoji86]

Cześć!
Jeszcze nie do końca w to wierzę, ale test chyba się nie może mylic i wygląda na to, że i mi się udało. :) Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko w porządku, bo mam za sobą ciążę biochemiczna i puste jajo płodowe. :( Póki co żadnych objawów. Coś mnie tam czasem kłuje w różnych miejscach brzucha, ale poza tym nic, nawet piersi mnie nieszczególnie boją.
Trzymam za was wszystkie kciuki i proszę, trzymajcie też za mnie. :)

Hej dziewczyny, ja jestem w 5 Tc, według daty ostatniej miesiączki termin mam na 1.06. Wczoraj byłam u lekarza, jest pęcherzyk 26 mm ale niestety nie widać jeszcze ciałka żółtego... W czwartek mam przyjść do niej jeszcze raz.

Hej dziewczyny, ja jestem w 5 Tc, według daty ostatniej miesiączki termin mam na 1.06. Wczoraj byłam u lekarza, jest pęcherzyk 26 mm ale niestety nie widać jeszcze ciałka żółtego... W czwartek mam przyjść do niej jeszcze raz.
Czyli idziemy podobnie, to ja pewnie też nie mam co liczyć że na usg zobaczę coś więcej

Hej, idziemy podobnie :) ja w pt mam podglądanie pęcherzyka czy jest już w nim widoczny dzidziuś :) na pewno wszystko będzie dobrze i obie zobaczymy w tym tygodniu swoje kropki :)

reklama
Btw u mnie dziś bóle podbrzusza tak że co chwila muszę się kłaść. Wtedy przechodzi. Wzięłam nospe i wierzę że w końcu się uspokoi. Oczywiście co chwila kontrolnie zaglądam na wkładkę, na szczęście póki co wszystko ok.

Do góry