Przykro mi Nastepnym razem sie na pewno uda! Trzymam kciuki!Ja się wczoraj przywitałam i niestety dzisiaj muszę się pożegnać.
Znów biochemiczna.
Wam życzę powodzenia!!
reklama
W końcu musi się udać trzymaj sie
Ja się wczoraj przywitałam i niestety dzisiaj muszę się pożegnać.
Znów biochemiczna.
Wam życzę powodzenia!!
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Wątpię, pewnie będzie tylko pecherzyk ciążowy, ale ja tam sie nie znam. W kazdym razie koniecznie daj znać co wyszłoHej dziewczyny, jutro idę do lekarza, myślicie że będzie już serduszko ? OM 25 sierpień
Pewnie dam znać, ale to wieczorem bo tak wizytę mamWątpię, pewnie będzie tylko pecherzyk ciążowy, ale ja tam sie nie znam. W kazdym razie koniecznie daj znać co wyszło
sojnabig
Fanka BB :)
Ewoka, ja mam OM 22, a do lekarza idę w środę, liczę chociaż na pęcherzyk albo jakies widoczne ciałko żółte
Cały dzień mnie boli jeden jajnik no zwariować idzie, nie wiem o co chodzi już sobie wkręcam oczywiście ciąże pozamaciczna a stary krzyczy żebym przestała czytać te internety
Cały dzień mnie boli jeden jajnik no zwariować idzie, nie wiem o co chodzi już sobie wkręcam oczywiście ciąże pozamaciczna a stary krzyczy żebym przestała czytać te internety
reklama
To jutro napiszę co było u mnie widać, to u Ciebie tyle samo lub nawet więcejEwoka, ja mam OM 22, a do lekarza idę w środę, liczę chociaż na pęcherzyk albo jakies widoczne ciałko żółte
Mnie czasem też coś pobolewa, i że to moja 1 to wolę iść wcześniej do lekarza właśnie by chociaż zobaczył czy dobrze się zagniezdzilo