reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ewoka - najśmieszniejsze jest to ze byłam w ciąży tylko 3 lata temu a już zapomniałam jak to jest [emoji23]
I ja to samo [emoji23] nic nie pamiętam. Czasem trochę boli mnie podbrzusze. Mam nadzieję że to tylko kwestia zaczynających się zmian. A każda wizyta w toalecie to strach czy moze okres sie nie pojawił [emoji85]
Jutro idę na beta HCG. Mam nadzieję że będzie wysokie i powtórzę po 48h.
Jestem szczęśliwa, ale i pełna obaw...bardzo się boje czy wszystko będzie w porządku. Bo będzie mi ciężko przeżyć kolejny raz gdyby coś poszło nie tak [emoji3525]

Myszka ja ostatnio czytałam początki forum na którym byłam będąc w ciąży z synkiem i tam sobie doczytałam, ze nie miałam wcale żadnych objawów ogólnie to zwariuje do tej środy, serio... -.-

Dziewczyny, ja to tylko czekam aż któraś zacznie pisać co słychać po Waszych wizytach u mnie OM 30.08 i teraz czekanie do wizyty wydaje się nie mieć końca jeszcze nie umówiłam się na wizytę, ale planuję iść za jakieś 2 tygodnie

I ja to samo [emoji23] nic nie pamiętam. Czasem trochę boli mnie podbrzusze. Mam nadzieję że to tylko kwestia zaczynających się zmian. A każda wizyta w toalecie to strach czy moze okres sie nie pojawił [emoji85]
Jutro idę na beta HCG. Mam nadzieję że będzie wysokie i powtórzę po 48h.
Jestem szczęśliwa, ale i pełna obaw...bardzo się boje czy wszystko będzie w porządku. Bo będzie mi ciężko przeżyć kolejny raz gdyby coś poszło nie tak [emoji3525]
O rany... Mam to samo. Jakieś klocie w jajniki czy brzuchu to od razu panika czy coś się dzieje.. Wizytę u gin mam 12 października dopiero..

reklama
Do góry