reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
Koniecznie daj znać jak wizyta:-)Hej dziewczyny, jutro idę do lekarza, myślicie że będzie już serduszko ? OM 25 sierpień
Asia28BK
Hihihi,Mam tak samo:-)Ewoka - najśmieszniejsze jest to ze byłam w ciąży tylko 3 lata temu a już zapomniałam jak to jest [emoji23]
Myszka90
I ja to samo [emoji23] nic nie pamiętam. Czasem trochę boli mnie podbrzusze. Mam nadzieję że to tylko kwestia zaczynających się zmian. A każda wizyta w toalecie to strach czy moze okres sie nie pojawił [emoji85]Ewoka - najśmieszniejsze jest to ze byłam w ciąży tylko 3 lata temu a już zapomniałam jak to jest [emoji23]
Jutro idę na beta HCG. Mam nadzieję że będzie wysokie i powtórzę po 48h.
Jestem szczęśliwa, ale i pełna obaw...bardzo się boje czy wszystko będzie w porządku. Bo będzie mi ciężko przeżyć kolejny raz gdyby coś poszło nie tak [emoji3525]
Pewnie dam znaćKoniecznie daj znać jak wizyta:-)
Guziczek9319
O rany... Mam to samo. Jakieś klocie w jajniki czy brzuchu to od razu panika czy coś się dzieje.. Wizytę u gin mam 12 października dopiero..I ja to samo [emoji23] nic nie pamiętam. Czasem trochę boli mnie podbrzusze. Mam nadzieję że to tylko kwestia zaczynających się zmian. A każda wizyta w toalecie to strach czy moze okres sie nie pojawił [emoji85]
Jutro idę na beta HCG. Mam nadzieję że będzie wysokie i powtórzę po 48h.
Jestem szczęśliwa, ale i pełna obaw...bardzo się boje czy wszystko będzie w porządku. Bo będzie mi ciężko przeżyć kolejny raz gdyby coś poszło nie tak [emoji3525]
KINDERBUENOO88
Hej dziewczyny, jutro idę do lekarza, myślicie że będzie już serduszko ? OM 25 sierpień
Może być o tydzień za szybko. Ale trzymam kciuki
reklama
KINDERBUENOO88
Ewoka, ja mam OM 22, a do lekarza idę w środę, liczę chociaż na pęcherzyk albo jakies widoczne ciałko żółte
Cały dzień mnie boli jeden jajnik no zwariować idzie, nie wiem o co chodzi już sobie wkręcam oczywiście ciąże pozamaciczna a stary krzyczy żebym przestała czytać te internety
Witaj w klubie