reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Cześć czy mogę spytać skąd jesteś? Widzę, że mamy to samo laboratorium SLA :)
Ja dziś odebrałam drugą betę i pokazuje 1350 urosła od soboty o 1000 aplikacja pokazuje, że jestem 4+4 :)
Ja wczoraj odebrałam betę . Jutro pójdę powtórzyć - zobaczymy. Wizytę mam w piątek ale myślę że będzie to za wcześnie dziś 4t6dZobacz załącznik 1031466
Cześć czy mogę spytać skąd jesteś? Widzę, że mamy to samo laboratorium SLA :)
Ja dziś odebrałam drugą betę i pokazuje 1350 urosła od soboty o 1000 aplikacja pokazuje, że jestem 4+4 :)

reklama
Nie martw się nie ty jedna ;) w ogóle to forum jest super. Cała pierwszą ciążę tutaj "przesiedziałam" i też z dziewczynami się wspieralysmy i dzielilysmy zdjęciami USG, troskami, kompletowaniem wyprawek itd.. a teraz przeszłam tu z działu staraczek, gdzie też są świetne dziewczyny, bardzo wspierające się wzajemnie. Nikt po prostu nie zrozumie drugiej osoby lepiej niż osoba która przechodzi przez to samo w tym samym czasie. Głowa do góry i daj jutro znać po lekarzu co i jak!!!

Dam znać na pewno.
Nie sądziłam, że tak szybko polubie to miejsce.

Cześć wszystkim.
Małymi kroczkami podczytuje Was i postanowiłam dołączyć. Ostatnia miesiączka 6.09, test ciążowy wykonałam przed terminem @ dokładnie w 28 dc (cykle 31 dni) wyszedł pozytywny, tego samego dnia zrobiłam bete i wynosiła 122. Radość ogromna tym bardziej, że staramy się o dzidzie juz długo, ja dodatkowo mam niedoczynność tarczycy.
Nie powtarzała bety i byłam spokojna, ale dziś nie dość, że dopadło mnie przeziębienie to w dodatku pobolewa mnie podbrzusze, tak jakbym za chwilę miała dostać miesiączke. Strasznie się boję..., czy któraś z Was tak miała?
Dodam że biorę duphaston 2 x dziennie.
To prawie jak ja bo ja ostatnią miesiączkę dostałam 7.09, betę zrobiłam na dwa dni przed spodziewanym okresem i wyszła 345, dziś czyli trzy dni później powtórzyłam i już jest 1350 :) polecam powtórzyć to badanie, od razu jest się spokojniejszym. Na kiedy masz wizytę? Bo ja dopiero 18.10 ;)

Bardzo martwi mnie ten ból brzucha, do tego stopnia, że zapisałam się jutro do ginekologa. Jest jeszcze wcześnie i wiem, że jeżeli coś ma być nietak to on mi nic nie pomoże, ale jakoś tak spontanicznie zareagowałam na ten ból.
Ja biorę fiorde na krtan i gardło, syrop z cebuli, herbata z miodem i plucze gardło szałwia. Do nosa mam sól morska, ale plukalam też dzisiaj raz fixinem (to samo co irrigasin)
Mnie cały czas boli brzuch - tak jak na okres. Dziś byłam u gin z racji ze plamienie się pojawiło i mnie uspokoił - to jest normalne, ze brzuch nas boli wszystko sie powiększa.

reklama
Do góry