reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

My już powiedzieliśmy Rodzicom i Siostrom. Jestem po dwóch stratach i nie chce znów mówić "że było" widać i tak to nic nie daje że trzymaliśmy w tajemnicy do 8-12tyg. I byliśmy z tym sami. Także najbliższym powiedzieliśmy aby się modlili i trzymali kciuki. A reszcie rodzinie powiemy po 8 tygodniu jak już będzie serduszko i ciąża będzie się rozwijac.
Dziewczyny , a kiedy będziecie informować bliskich ? Jakie macie opinie na ten temat

reklama
U mnie rodzice i rodzeństwo już wiedza. I moje koleżanki z forum wrześniowego 2018( tak się wkrecilysmy ze potem przyniosłyśmy się na fb i codziennie piszemy i nawet sie spotkaliśmy raz i na grudzień planujemy znów ) innym znajomym jeszcze nie mówiliśmy :) a na instagramie planuje jakoś na święta powiedzieć :)

Rzeczywiście pytanie było do Gonialka :) już zapytałam w sposób który powinna odczytać ja jestem z Żor :)
o_O! A gdzie zamierzasz rodzić? Ja córkę rodziłam w Pszczynie, ale po przejściach tam zastanawiałam sie nad Żorami, bo mieszkam w takiej wsi jak Radostowice i mam prawie tak samo do Żor jak i do Pszczyny. :)

reklama
Do góry