reklama
Liily
Fanka BB :)
Piękny wynikWynik już jest! 1350! Teraz tylko spokojnie czekam na wizytę 18.10
Mój ginekolog napisał żeby brać luteine więc dziś muszę się zaopatrzyć.
Martwi mnie tylko moje przeziębienie, okropnie kicham i kaszel coraz GORSZY
Antiba
Cześć czy mogę spytać skąd jesteś? Widzę, że mamy to samo laboratorium SLAŁadna beta spokojnie powinnaś w piątek zobaczyć pęcherzyk
Ja dziś odebrałam drugą betę i pokazuje 1350 urosła od soboty o 1000 aplikacja pokazuje, że jestem 4+4
Trinity28
Bardzo ładnie urosła oby tak dalejCześć czy mogę spytać skąd jesteś? Widzę, że mamy to samo laboratorium SLA
Ja dziś odebrałam drugą betę i pokazuje 1350 urosła od soboty o 1000 aplikacja pokazuje, że jestem 4+4
Paulaa28
Już po wizycie. Pęcherzyk ciążowy 7 mm lekarz zalecił oglądanie netflixa min 3 odcinki dziennie i nie zaglądanie na foraMoże pękło jakieś małe naczynko? Koniecznie lekarz i daj znać. Ale myślę, że wszystko będzie dobrze . Trzymam kciuki!
Około 40 procent kobiet ma tego typu objawy na początku ciąży.
Trinity28
świetna wiadomość a teraz biegnij oglądać serialea który tydzień? A dostałaś dupka?Już po wizycie. Pęcherzyk ciążowy 7 mm lekarz zalecił oglądanie netflixa min 3 odcinki dziennie i nie zaglądanie na fora
Około 40 procent kobiet ma tego typu objawy na początku ciąży.
Paulaa28
Nic mi nie przepisał. Za dwa tyg kolejna wizyta.świetna wiadomość a teraz biegnij oglądać serialea który tydzień? A dostałaś dupka?
Liily
Jasne jestem z Dąbrowy górniczejCześć czy mogę spytać skąd jesteś? Widzę, że mamy to samo laboratorium SLA
Liily
Chociaż to chyba nie o moj wynik chyba pytałaś, ja swoich nie udostepnilamJasne jestem z Dąbrowy górniczej
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Wynik już jest! 1350! Teraz tylko spokojnie czekam na wizytę 18.10
Mój ginekolog napisał żeby brać luteine więc dziś muszę się zaopatrzyć.
Martwi mnie tylko moje przeziębienie, okropnie kicham i kaszel coraz GORSZY
super wynik
na kaszel polecam syrop islandzki - do kupienia w aptekach. Można go "pić" w ciąży