reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

JA 5+5.OWULACJE miałam w 14-stym dc. W zeszłym tyg. 4+5 widziałam pecherzyk. Liczę na cud i że już coś zobaczę i będzie ok. Boję się badać hcg więc już sobie daruje chociaż bardzo mnie kusi. W piatek mialam2897
Jeśli nie będzie nic widać w piątek, to jeszcze nic straconego. Będę trzymać kciuki. :)

reklama
JA za was też będę trzymać. Jak coś to w przyszłą środę następną wizytę mam i już będę mieć pewność. A hcg robiłaś?
Nie, nie robię w ogóle bety. Do gina mialam też iść dopiero 23.10, ale już nerwowo nie wytrzymuję. ;) Jak nic nie będzie widać w piątek, to właśnie 23 będę znowu. Chyba że coś się będzie dziać po drodze, ale na razie wszystko jest ok.

Ja wczoraj odebrałam betę . Jutro pójdę powtórzyć - zobaczymy. Wizytę mam w piątek ale myślę że będzie to za wcześnie dziś 4t6d
Screenshot_2019-10-07-20-24-46.png

Byłam dziś na drugim beta HCG i teraz tylko odświeżam stronkę z wynikami choć wiem że będą najszybciej o 15...
Jeśli w sobotę wyszło 345 to ile dziś powinna wskazywać?
Jak będziesz miała wynik to tutaj wpisz i przeliczy ci

Tak bardzo się martwię. Mam nadzieję że dzidziuś będzie (bardzo długo na to czekaliśmy z mężem a syn juz "zaczyna "rozmawiać z "kropkiem" :) )

reklama
Do góry