MK_Piotrowiak
Fanka BB :)
Wiem, wiem ale i tak się boję.@MK_Piotrowiak to, że mieszkacie razem nie daje im prawa do nie pytania . Także jak będą Cię denerwować to z uśmiechem na twarzy zwróć im uwagę.
Jeśli chodzi o fotki z gołym brzuszkiem to zrób sobie przecież jest tyle programów do obróbki. Ja robię fotki co tydzień .
@Emxka pewnie to Twój pierwszy poród.. Wiesz co ja przy żadnym się nie szykowałam... W szkole rodzenia nie byłam i żadnych filmów nie oglądałam , szłam na żywioł i czekałam aż się zacznie samo . To mój był w tym samym czasie 100 gram wiekszy... przez weekend zaszalałam i nie trzymałam się aż tak bardzo diety mam nadzieję, że w piątek waga będzie koło 3 kg .
A już się chwalę moim mobilnym chicco.. No i co materacyk dwustronny sobie uszyłam , bo jest w zestawie, ale bardziej wkładka do bujaka z szelkami.Zobacz załącznik 1127530Zobacz załącznik 1127531Zobacz załącznik 1127532
Piękna kołyska, ja mam łóżeczko w sypialni i kosz Mojżesza na dole
Mam do Was pytanie, czy Wam w ostatnich tygodniach też waga tak drastycznie wzrosła? Bardziej spodziewałam się spadku, bo biegam do toalety 3-4 razy w ciągu dnia i za duzo nie jem, a tu po dwóch tygodnia u gina pokazało mi +4kg czy to możliwe przez to, że nogi mi tak puchną i woda zatrzymuje się w organizmie całą ciążę przybierałam normalnie do 37 tygodnia aby 12kg a tu w 39 taka niespodzianka.