reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Kochana tak pomorzany bo zdroje za daleko to raz . A dwa, ostatnio coś okropne opinie są o zdrojach. Nie wiem czym jest to spowodowane .

Ale dziś mnie zgięło w pół...[emoji85] mały to zamiast na środku ułożył się gdzieś z boku ciała hahaha . Jak on to zrobił ja się pytam :D Od rana skacze jak zając w tym brzuchu. Jeszcze nie mogę urodzić bo z córka do laboratorium na jutro mam ,a w piątek wizyta u pulmonologa haha . Ciekawe czy dotrwam :)

@Nerwicówka35 to się nazywa ssasnie :D ja wczoraj myślałam że zjem wszystko z zasięgu swojego wzroku [emoji23][emoji23][emoji23]
A gdzie te opinie widziałaś? Ja niedawno tam leżałam 1,5 tyg. i było baaardzo na plus :) i położne i lekarze i jedzonko - nic nie mogłam im zarzucić [emoji846][emoji846] poza tym czyściutko, sprzęt super, aż chce się wracać [emoji16]

reklama
A gdzie te opinie widziałaś? Ja niedawno tam leżałam 1,5 tyg. i było baaardzo na plus :) i położne i lekarze i jedzonko - nic nie mogłam im zarzucić [emoji846][emoji846] poza tym czyściutko, sprzęt super, aż chce się wracać [emoji16]
Wczoraj dziewczyny pisały na grupie na fb jak zapytałam który szpital wybrały i dlaczego. To duża większość pisała że dramat. Inne pisały że rodziły w kwietniu br. I że to co tam było to koszmar podejście personelu do niej i położnej że płakała. Nie wiem może trafiła jej się taka zmiana...

Haha ja na szczęście jak czegoś potrzebuję to mówię wprost, a nie czekam jak księżniczka aż ktos się domyśli więc o te rzcezy z screenów się nie martwię ;) ale dziękuję za przesłanie :)
Oby wszystkie szpitale okazały się ok, bedziemy to mogły już niedługo opowiedzieć z własnego doświadczenia [emoji3]

Haha ja na szczęście jak czegoś potrzebuję to mówię wprost, a nie czekam jak księżniczka aż ktos się domyśli więc o te rzcezy z screenów się nie martwię ;) ale dziękuję za przesłanie :)
Oby wszystkie szpitale okazały się ok, bedziemy to mogły już niedługo opowiedzieć z własnego doświadczenia [emoji3]
Ja rodziłam na pomorzanach 6 lat temu i nie robi na mnie wrażenia standard jaki tam.jest ,że łazienka na koryrarzu itp. Też mówię wprost co mi pasuje A co nie ,jeśli czegoś potrzebuje również się odzywam .
Myślałam o zdrojach, ale ja muszę rodzić w szpitalu o III referencyjności, a pomorzany takim właśnie jest. :)

Ja rodziłam na pomorzanach 6 lat temu i nie robi na mnie wrażenia standard jaki tam.jest ,że łazienka na koryrarzu itp. Też mówię wprost co mi pasuje A co nie ,jeśli czegoś potrzebuje również się odzywam .
Myślałam o zdrojach, ale ja muszę rodzić w szpitalu o III referencyjności, a pomorzany takim właśnie jest. :)

Zdroje też ma III stopień referencyjności :)
Ja bym nie dała rady przebywać na Pomorzanach choćby ze wzgledu na te okropne standardy. Ta moja koleżanka która w styczniu rodziła była w sali 6cio osobowej bez łazienki :o szok..
Ale po to są różne szpitale żeby każdy wybrał co mu pasuje [emoji6] Obie te porodówki oceny mają podobne:) Teraz jest moda na Goleniów, znajoma w środę miała tam cc i zachwycona była:)
Screenshot_20200517-103246_Chrome.jpeg

Czemu w takim musisz ?

Ja się martwie bo od rana ruchów żadnych nie czułam. Już mu tam stukam do brzucha, zjadłam, napiłam się a on nic. Macie jakieś sposoby nielicząc,zimnego napoju czy czegoś słodkiego by się ruszył ?

Ja się martwie bo od rana ruchów żadnych nie czułam. Już mu tam stukam do brzucha, zjadłam, napiłam się a on nic. Macie jakieś sposoby nielicząc,zimnego napoju czy czegoś słodkiego by się ruszył ?
Słodkie, najlepiej czekoladę ... No i ja mam angel sound, także słucham serducha jak się długo nie odzywa. Choć mój to ma adhd ;). A @Doriis i ja plus inne mamusie z cukrzycą muszą w szpitalu gdzie jest referencyjność 3.
@Skilly , @Doriis najważniejsze by Wam pasowało:). Jak rodziłam pierwsza córę to też każdy mówił jaki ten szpital jest do D.. Bo to bo tamto. Ale jak się chcę gwiazdki z nieba przy porodzie to nie dogodzisz. Mój szpital jest czysty, persolnel ok, laktacyjne ok , na sali dwie kobietki. I nie miałam nidy nikogo opłaconego, A bardzo dobrze się mną zajmowali. Poród to nie wakacje ;). Dlatego ja opiniami rzadko się sugeruję. A mój niby taki okropny, a 3 tam rodzić będę;).
@Nerwicówka35 brzuch Ci się obniżył na bank, bo ja jeszcze nie mam.napadow gł9du, ale jakieś 3 tyg przed terminem zawsze chłodniejsze byłam, bo i dzidzia więcej energii potrzebuje:).

reklama
Słodkie, najlepiej czekoladę ... No i ja mam angel sound, także słucham serducha jak się długo nie odzywa. Choć mój to ma adhd ;). A @Doriis i ja plus inne mamusie z cukrzycą muszą w szpitalu gdzie jest referencyjność 3.
@Skilly , @Doriis najważniejsze by Wam pasowało:). Jak rodziłam pierwsza córę to też każdy mówił jaki ten szpital jest do D.. Bo to bo tamto. Ale jak się chcę gwiazdki z nieba przy porodzie to nie dogodzisz. Mój szpital jest czysty, persolnel ok, laktacyjne ok , na sali dwie kobietki. I nie miałam nidy nikogo opłaconego, A bardzo dobrze się mną zajmowali. Poród to nie wakacje ;). Dlatego ja opiniami rzadko się sugeruję. A mój niby taki okropny, a 3 tam rodzić będę;).
@Nerwicówka35 brzuch Ci się obniżył na bank, bo ja jeszcze nie mam.napadow gł9du, ale jakieś 3 tyg przed terminem zawsze chłodniejsze byłam, bo i dzidzia więcej energii potrzebuje:).

Tak, obniżył się, i lepiej mi się oddycha :p

Do góry