reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Kochana tak pomorzany bo zdroje za daleko to raz . A dwa, ostatnio coś okropne opinie są o zdrojach. Nie wiem czym jest to spowodowane .

Ale dziś mnie zgięło w pół...[emoji85] mały to zamiast na środku ułożył się gdzieś z boku ciała hahaha . Jak on to zrobił ja się pytam :D Od rana skacze jak zając w tym brzuchu. Jeszcze nie mogę urodzić bo z córka do laboratorium na jutro mam ,a w piątek wizyta u pulmonologa haha . Ciekawe czy dotrwam :)

@Nerwicówka35 to się nazywa ssasnie :D ja wczoraj myślałam że zjem wszystko z zasięgu swojego wzroku [emoji23][emoji23][emoji23]
A gdzie te opinie widziałaś? Ja niedawno tam leżałam 1,5 tyg. i było baaardzo na plus :) i położne i lekarze i jedzonko - nic nie mogłam im zarzucić [emoji846][emoji846] poza tym czyściutko, sprzęt super, aż chce się wracać [emoji16]

reklama
A gdzie te opinie widziałaś? Ja niedawno tam leżałam 1,5 tyg. i było baaardzo na plus :) i położne i lekarze i jedzonko - nic nie mogłam im zarzucić [emoji846][emoji846] poza tym czyściutko, sprzęt super, aż chce się wracać [emoji16]
Wczoraj dziewczyny pisały na grupie na fb jak zapytałam który szpital wybrały i dlaczego. To duża większość pisała że dramat. Inne pisały że rodziły w kwietniu br. I że to co tam było to koszmar podejście personelu do niej i położnej że płakała. Nie wiem może trafiła jej się taka zmiana...

Haha ja na szczęście jak czegoś potrzebuję to mówię wprost, a nie czekam jak księżniczka aż ktos się domyśli więc o te rzcezy z screenów się nie martwię ;) ale dziękuję za przesłanie :)
Oby wszystkie szpitale okazały się ok, bedziemy to mogły już niedługo opowiedzieć z własnego doświadczenia [emoji3]

Haha ja na szczęście jak czegoś potrzebuję to mówię wprost, a nie czekam jak księżniczka aż ktos się domyśli więc o te rzcezy z screenów się nie martwię ;) ale dziękuję za przesłanie :)
Oby wszystkie szpitale okazały się ok, bedziemy to mogły już niedługo opowiedzieć z własnego doświadczenia [emoji3]
Ja rodziłam na pomorzanach 6 lat temu i nie robi na mnie wrażenia standard jaki tam.jest ,że łazienka na koryrarzu itp. Też mówię wprost co mi pasuje A co nie ,jeśli czegoś potrzebuje również się odzywam .
Myślałam o zdrojach, ale ja muszę rodzić w szpitalu o III referencyjności, a pomorzany takim właśnie jest. :)

Ja rodziłam na pomorzanach 6 lat temu i nie robi na mnie wrażenia standard jaki tam.jest ,że łazienka na koryrarzu itp. Też mówię wprost co mi pasuje A co nie ,jeśli czegoś potrzebuje również się odzywam .
Myślałam o zdrojach, ale ja muszę rodzić w szpitalu o III referencyjności, a pomorzany takim właśnie jest. :)

Zdroje też ma III stopień referencyjności :)
Ja bym nie dała rady przebywać na Pomorzanach choćby ze wzgledu na te okropne standardy. Ta moja koleżanka która w styczniu rodziła była w sali 6cio osobowej bez łazienki :o szok..
Ale po to są różne szpitale żeby każdy wybrał co mu pasuje [emoji6] Obie te porodówki oceny mają podobne:) Teraz jest moda na Goleniów, znajoma w środę miała tam cc i zachwycona była:)
Screenshot_20200517-103246_Chrome.jpeg

Czemu w takim musisz ?

Ja się martwie bo od rana ruchów żadnych nie czułam. Już mu tam stukam do brzucha, zjadłam, napiłam się a on nic. Macie jakieś sposoby nielicząc,zimnego napoju czy czegoś słodkiego by się ruszył ?

Ja się martwie bo od rana ruchów żadnych nie czułam. Już mu tam stukam do brzucha, zjadłam, napiłam się a on nic. Macie jakieś sposoby nielicząc,zimnego napoju czy czegoś słodkiego by się ruszył ?
Słodkie, najlepiej czekoladę ... No i ja mam angel sound, także słucham serducha jak się długo nie odzywa. Choć mój to ma adhd ;). A @Doriis i ja plus inne mamusie z cukrzycą muszą w szpitalu gdzie jest referencyjność 3.
@Skilly , @Doriis najważniejsze by Wam pasowało:). Jak rodziłam pierwsza córę to też każdy mówił jaki ten szpital jest do D.. Bo to bo tamto. Ale jak się chcę gwiazdki z nieba przy porodzie to nie dogodzisz. Mój szpital jest czysty, persolnel ok, laktacyjne ok , na sali dwie kobietki. I nie miałam nidy nikogo opłaconego, A bardzo dobrze się mną zajmowali. Poród to nie wakacje ;). Dlatego ja opiniami rzadko się sugeruję. A mój niby taki okropny, a 3 tam rodzić będę;).
@Nerwicówka35 brzuch Ci się obniżył na bank, bo ja jeszcze nie mam.napadow gł9du, ale jakieś 3 tyg przed terminem zawsze chłodniejsze byłam, bo i dzidzia więcej energii potrzebuje:).

reklama
Słodkie, najlepiej czekoladę ... No i ja mam angel sound, także słucham serducha jak się długo nie odzywa. Choć mój to ma adhd ;). A @Doriis i ja plus inne mamusie z cukrzycą muszą w szpitalu gdzie jest referencyjność 3.
@Skilly , @Doriis najważniejsze by Wam pasowało:). Jak rodziłam pierwsza córę to też każdy mówił jaki ten szpital jest do D.. Bo to bo tamto. Ale jak się chcę gwiazdki z nieba przy porodzie to nie dogodzisz. Mój szpital jest czysty, persolnel ok, laktacyjne ok , na sali dwie kobietki. I nie miałam nidy nikogo opłaconego, A bardzo dobrze się mną zajmowali. Poród to nie wakacje ;). Dlatego ja opiniami rzadko się sugeruję. A mój niby taki okropny, a 3 tam rodzić będę;).
@Nerwicówka35 brzuch Ci się obniżył na bank, bo ja jeszcze nie mam.napadow gł9du, ale jakieś 3 tyg przed terminem zawsze chłodniejsze byłam, bo i dzidzia więcej energii potrzebuje:).

Tak, obniżył się, i lepiej mi się oddycha :p

Do góry