reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

@sariska u mnie w szpitalu mają zwyczaj przebijać pęcherz na wejściu bez pytania ,oraz bardzo hojni są jeśli chodzi o oksytocynę ... 🤦‍♀️ Stąd też wole zapytać co i jak .

@Lil12 ty też jesteś ze Szczecina ? W jakim szpitalu będziesz rodzić ?

reklama
@sariska u mnie w szpitalu mają zwyczaj przebijać pęcherz na wejściu bez pytania ,oraz bardzo hojni są jeśli chodzi o oksytocynę ... 🤦‍♀️ Stąd też wole zapytać co i jak .

@Lil12 ty też jesteś ze Szczecina ? W jakim szpitalu będziesz rodzić ?
Rany to okropni Ci ludzie. Bo jak można przebić pecherz z wodami jak rozwarcia nie ma 😱... ja miałam przebijany dwa razy, ale rozwarcie było juz na 7 lub 8 . A oksy podawali mi w drugiej fazie, żeby skurcze się pojawiły.
Ze Szczecina jest Skilly.

U mnie pecherz przebił się w czasie badania. A oksy tez mialam podawana jal akcja porodowa zaczęła zwalniać
A czy któraś z czerwcowek juz urodzila czy sie twardo trzymamy?
Powiem wam, ze ja juz nie wiem czy bardziej chciałabym cc czy sn... jakaś ostatnio rozchwiana emocjonalnie jestem, chyba mam kumulacje z calej ciąży

U mnie pecherz przebił się w czasie badania. A oksy tez mialam podawana jal akcja porodowa zaczęła zwalniać
A czy któraś z czerwcowek juz urodzila czy sie twardo trzymamy?
Powiem wam, ze ja juz nie wiem czy bardziej chciałabym cc czy sn... jakaś ostatnio rozchwiana emocjonalnie jestem, chyba mam kumulacje z calej ciąży
Ja akurat nadal obstawiam sn, choć po takim czasie sama nie wiem co mnie czeka ;). Ale przez tą skracającą się szyjkę wiem, że pójdzie szybciej haha obym tylko zdążyła ;).
U nas remont od 2 dni i mam dość... brzuch mnie boli non stop, a mój biedny mężu musi wszystko sam.

Ja jeszcze się trzymam ,i mam zamiar do dnia pójścia do szpitala 😁

@sariska wierzę że ci ciężko, mi samej też już i chyba naszej większości :D
Jeśli chodzi o poród to nadal obstawiam przy sn , u mnie w szpitalu vbac dostępny jest tylko po jednym cc . Więc mam szansę na poród sn .

Dziś mam dzień głodomora . Dosłownie chodzę i ciągle jem ... jak to zatrzymać 😂 Najlepsze jest to ,że nie mogę się najeść . Ciągle czuje niedosyt ratunku
😂

....ja mam trymestr głodomora 🙄 w życiu nie myślałam, ze jestem w stanie wpakować tyle w siebie, bez dolegliwości bólowych...

reklama
Potwierdzam:) i wybrałam Zdroje - już kiedyś pisałam :) Ty @Doriis pisałaś o Pomorzanach, bo Zdroje są dla Ciebie 'za daleko'.
Kochana tak pomorzany bo zdroje za daleko to raz . A dwa, ostatnio coś okropne opinie są o zdrojach. Nie wiem czym jest to spowodowane .

Ale dziś mnie zgięło w pół...🙈 mały to zamiast na środku ułożył się gdzieś z boku ciała hahaha . Jak on to zrobił ja się pytam :D Od rana skacze jak zając w tym brzuchu. Jeszcze nie mogę urodzić bo z córka do laboratorium na jutro mam ,a w piątek wizyta u pulmonologa haha . Ciekawe czy dotrwam :)

@Nerwicówka35 to się nazywa ssasnie :D ja wczoraj myślałam że zjem wszystko z zasięgu swojego wzroku 😂😂😂

Do góry