reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

@sariska u mnie w szpitalu mają zwyczaj przebijać pęcherz na wejściu bez pytania ,oraz bardzo hojni są jeśli chodzi o oksytocynę ... 🤦‍♀️ Stąd też wole zapytać co i jak .

@Lil12 ty też jesteś ze Szczecina ? W jakim szpitalu będziesz rodzić ?

reklama
@sariska u mnie w szpitalu mają zwyczaj przebijać pęcherz na wejściu bez pytania ,oraz bardzo hojni są jeśli chodzi o oksytocynę ... 🤦‍♀️ Stąd też wole zapytać co i jak .

@Lil12 ty też jesteś ze Szczecina ? W jakim szpitalu będziesz rodzić ?
Rany to okropni Ci ludzie. Bo jak można przebić pecherz z wodami jak rozwarcia nie ma 😱... ja miałam przebijany dwa razy, ale rozwarcie było juz na 7 lub 8 . A oksy podawali mi w drugiej fazie, żeby skurcze się pojawiły.
Ze Szczecina jest Skilly.

U mnie pecherz przebił się w czasie badania. A oksy tez mialam podawana jal akcja porodowa zaczęła zwalniać
A czy któraś z czerwcowek juz urodzila czy sie twardo trzymamy?
Powiem wam, ze ja juz nie wiem czy bardziej chciałabym cc czy sn... jakaś ostatnio rozchwiana emocjonalnie jestem, chyba mam kumulacje z calej ciąży

U mnie pecherz przebił się w czasie badania. A oksy tez mialam podawana jal akcja porodowa zaczęła zwalniać
A czy któraś z czerwcowek juz urodzila czy sie twardo trzymamy?
Powiem wam, ze ja juz nie wiem czy bardziej chciałabym cc czy sn... jakaś ostatnio rozchwiana emocjonalnie jestem, chyba mam kumulacje z calej ciąży
Ja akurat nadal obstawiam sn, choć po takim czasie sama nie wiem co mnie czeka ;). Ale przez tą skracającą się szyjkę wiem, że pójdzie szybciej haha obym tylko zdążyła ;).
U nas remont od 2 dni i mam dość... brzuch mnie boli non stop, a mój biedny mężu musi wszystko sam.

Ja jeszcze się trzymam ,i mam zamiar do dnia pójścia do szpitala 😁

@sariska wierzę że ci ciężko, mi samej też już i chyba naszej większości :D
Jeśli chodzi o poród to nadal obstawiam przy sn , u mnie w szpitalu vbac dostępny jest tylko po jednym cc . Więc mam szansę na poród sn .

Dziś mam dzień głodomora . Dosłownie chodzę i ciągle jem ... jak to zatrzymać 😂 Najlepsze jest to ,że nie mogę się najeść . Ciągle czuje niedosyt ratunku
😂

....ja mam trymestr głodomora 🙄 w życiu nie myślałam, ze jestem w stanie wpakować tyle w siebie, bez dolegliwości bólowych...

reklama
Potwierdzam:) i wybrałam Zdroje - już kiedyś pisałam :) Ty @Doriis pisałaś o Pomorzanach, bo Zdroje są dla Ciebie 'za daleko'.
Kochana tak pomorzany bo zdroje za daleko to raz . A dwa, ostatnio coś okropne opinie są o zdrojach. Nie wiem czym jest to spowodowane .

Ale dziś mnie zgięło w pół...🙈 mały to zamiast na środku ułożył się gdzieś z boku ciała hahaha . Jak on to zrobił ja się pytam :D Od rana skacze jak zając w tym brzuchu. Jeszcze nie mogę urodzić bo z córka do laboratorium na jutro mam ,a w piątek wizyta u pulmonologa haha . Ciekawe czy dotrwam :)

@Nerwicówka35 to się nazywa ssasnie :D ja wczoraj myślałam że zjem wszystko z zasięgu swojego wzroku 😂😂😂

Do góry