reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Millkaa u mnie cytomegalia 25zl, grupe krwi mowil ze bede robila na kolejna wizyte dopiero, cytomegalie igg robilam w sierpniu moze dlatego nie kazal, dziwi mnie ze rozyczki nie kazal

Dziewczyny, które mają juz wyniki - ile Wam wyszła glukoza ? Ja mam 95 i podobno ma byc do 92 i muszę juz teraz zrobić to badanie obciążenia.. :( jest się czym martwić ?
Troche wysoki wynik. Przy obciazeniu badaja Ci cukier na czczo, pozniej pijesz glukoze, po godzinie pobranie krwi i po 2. Przez ten czas nie mozesz za bardzo chodzic, jesc, pic. Roznie kobiety reaguja na glukoze. Mi bylo slabo za pierwszym razem, a za drugim niedobrze. Choc niektore dziewczyny mowia, ze czuly sie super.

Troche wysoki wynik. Przy obciazeniu badaja Ci cukier na czczo, pozniej pijesz glukoze, po godzinie pobranie krwi i po 2. Przez ten czas nie mozesz za bardzo chodzic, jesc, pic. Roznie kobiety reaguja na glukoze. Mi bylo slabo za pierwszym razem, a za drugim niedobrze. Choc niektore dziewczyny mowia, ze czuly sie super.
Obyśmy wszystkie należały do tej drugiej grupy ! Ale najważniejsze oby wyniki były dobre..

Wiecie co 3 blistry mama DHA zamiast 2 tabletek brałam po 1 czyli mniejsza dawkę przyjmowałam w tym najważniejszym okresie:( rok przed ciąża przyjmowałam inny sumplement i tam była jedna tabl .... dobrze, ze mąż zauważył! Nie wiem jak to przeoczyłam...

Również nie mam dostępu do forum.

U mnie glukoza 88 - gin. stwierdził, ze ok, ale mimo wszystko żebym unikała pokarmów z wysokiem ig.

Też mam glukozę 88
Prócz tego w morfologii chyba leukocyty za wysokie
Robiłam jeszcze mocz, wirus zapalenia wątroby, HIV, toxoplazmoze, i różyczkę widzę że nie mam cytomegalii a chyba było na skierowaniu więc pewnie jeszcze wynik będzie

reklama
Ja miałam 98, I też krzywa musiałam zrobić. Ale wyszła ok. Ale lekarza zalecił mi wprowadzenie diety cukrzycowej
Dziewczyny, które mają juz wyniki - ile Wam wyszła glukoza ? Ja mam 95 i podobno ma byc do 92 i muszę juz teraz zrobić to badanie obciążenia.. :( jest się czym martwić ?

Do góry