reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Swoją drogą zastanawiam się czy można taką globulkę włożyć "za głęboko"?
Jejku mi te globulki spać nie dawały.. w sensie rozmyslanie czy nie zaszkodzę nimi w jakis sposób. Ale duzo czytałam. :p one nie przenikają przez błony śluzowe - z tego co pamietam mamy razem ten sam lek- poza tym jest czop sluzowy ktory nie pozwoli na dostanie sie czegokolwiek 'dalej'. Ja przynajmniej tak to zrozumialam. A infekcja sama nie minie.. :/ a masz lactovaginal po tych 6 globulkach do zastosowania ?

reklama
Trinity lepiej zapytaj lekarza bo jesli chodziloby o godzine czy dwie to nie problem a to prawie caly dzien trzeba przesunac.

Dziewczyny na jakie badania dostalyscie skierowanie na 1 wizycie?? Ja dzisiaj bylam i zaplacilam 140zl a czytam ze niektore dziewczyny po 300 zl placa. Robilam HBS antygen, HIV, HCV, toxo igg i igm i cytomegalie igm.

Trinity lepiej zapytaj lekarza bo jesli chodziloby o godzine czy dwie to nie problem a to prawie caly dzien trzeba przesunac.

Dziewczyny na jakie badania dostalyscie skierowanie na 1 wizycie?? Ja dzisiaj bylam i zaplacilam 140zl a czytam ze niektore dziewczyny po 300 zl placa. Robilam HBS antygen, HIV, HCV, toxo igg i igm i cytomegalie igm.
Jeszcze grupa krwi i przeciwciala; morfologia; mocz; glukoza; rozyczka igg igm; cytomegalia tez igg; moze jeszcze cos mi umknęło. To bardzo mało rzeczywiście :) ja za sama cytomegalie zaplacilam 120.

Dziewczyny, które mają juz wyniki - ile Wam wyszła glukoza ? Ja mam 95 i podobno ma byc do 92 i muszę juz teraz zrobić to badanie obciążenia.. :( jest się czym martwić ?

Ja płaciłam 478zl za pierwsze, ale ja bardzo łagodnie przechodziłam choroby zakaźne i musiałam robić iig różyczki, ospy, Odry, świnki i toksoplazmoze a każde kosztuje po 60 zł. A w którym tyg. Robi się krzywa cukrowa?

Nie mam nic więcej [emoji846]
Jejku mi te globulki spać nie dawały.. w sensie rozmyslanie czy nie zaszkodzę nimi w jakis sposób. Ale duzo czytałam. [emoji14] one nie przenikają przez błony śluzowe - z tego co pamietam mamy razem ten sam lek- poza tym jest czop sluzowy ktory nie pozwoli na dostanie sie czegokolwiek 'dalej'. Ja przynajmniej tak to zrozumialam. A infekcja sama nie minie.. :/ a masz lactovaginal po tych 6 globulkach do zastosowania ?

reklama
Dziewczyny, które mają juz wyniki - ile Wam wyszła glukoza ? Ja mam 95 i podobno ma byc do 92 i muszę juz teraz zrobić to badanie obciążenia.. :( jest się czym martwić ?
88, lekarz zadowolony.
To jest to picie glukozy 3x co godzinę? Ajjj, kiedyś to miałam, współczuję Wam dziewczyny, które musicie to robić teraz - w okresie mdłości :(

Do góry