reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Fajnie że jest ktoś z okolicy [emoji3526]

Dziewczyny podzielcie się zdrowymi przepisami [emoji3526] ja czasem korzystam z książki przepisów ala'antkowe z myślą o synku. Jadłam Brownie z buraka i też było pyszne ale o wykorzystaniu ciecierzycy już nie słyszałam [emoji3526]
67DFF063-9774-4F02-B3EA-1CFEBE372CE3.jpeg

Marzy mi się termomix! Ale cena mnie przeraża

Paula, marzyłam o nim bardzo długo bo moja mama ma już ponad 20 lat - wiadomo ta pierwsza wersje. Ale odkładałam odkładałam i w końcu kupiłam tm6 i nie wiem jak mogłam żyć wcześniej bez tego [emoji23] nawet mój mąż odkrył w sobie kucharza i piecze drożdżówki i chleb !

A ja thermomix mam od okolo 2-3 lat i uzywal raz w miesiacu do zagniecenia ciasta [emoji23] totalnie mi nie podpasil, moze dlatego ze ja nie lubie ani zup kremow, nie lubie "wydziwianych" przepisow, jestem wybredna co do jedzenia i lubie robic po swojemu, a wszystko inna jak ubijanie piany, gotowanie ryzu czy ziemniakow o wiele lepiej wychodzi w tradycyjnych garczkach.

reklama
Mnie też jakoś thermomix nie przekonuje, lubię gotować tradycyjnie ,[emoji3526] ale mam robota planetarnego i sobie chwalę [emoji3526] idealny do wyrobienia wszelkiego rodzaju ciast [emoji3526]

Ciasto już w piekarniku, to teraz czas na sprzatanie [emoji85]

Do góry