reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Fajnie że jest ktoś z okolicy [emoji3526]

Dziewczyny podzielcie się zdrowymi przepisami [emoji3526] ja czasem korzystam z książki przepisów ala'antkowe z myślą o synku. Jadłam Brownie z buraka i też było pyszne ale o wykorzystaniu ciecierzycy już nie słyszałam [emoji3526]
67DFF063-9774-4F02-B3EA-1CFEBE372CE3.jpeg

Marzy mi się termomix! Ale cena mnie przeraża

Paula, marzyłam o nim bardzo długo bo moja mama ma już ponad 20 lat - wiadomo ta pierwsza wersje. Ale odkładałam odkładałam i w końcu kupiłam tm6 i nie wiem jak mogłam żyć wcześniej bez tego [emoji23] nawet mój mąż odkrył w sobie kucharza i piecze drożdżówki i chleb !

A ja thermomix mam od okolo 2-3 lat i uzywal raz w miesiacu do zagniecenia ciasta [emoji23] totalnie mi nie podpasil, moze dlatego ze ja nie lubie ani zup kremow, nie lubie "wydziwianych" przepisow, jestem wybredna co do jedzenia i lubie robic po swojemu, a wszystko inna jak ubijanie piany, gotowanie ryzu czy ziemniakow o wiele lepiej wychodzi w tradycyjnych garczkach.

reklama
Mnie też jakoś thermomix nie przekonuje, lubię gotować tradycyjnie ,[emoji3526] ale mam robota planetarnego i sobie chwalę [emoji3526] idealny do wyrobienia wszelkiego rodzaju ciast [emoji3526]

Ciasto już w piekarniku, to teraz czas na sprzatanie [emoji85]

Do góry