reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Jak się dzisiaj czujecie? Bo ja chyba przez noc złapałam jakieś przeziębienie. :(

Myszka, co tam pieczesz? Szczerze to marzę o ciepłej herbacie i jakimś pysznym cieście, ale mam od męża zakaz pieczenia jeszcze na kolejny tydzień. Wszystko przez to, że mocno poszalałam z ciastami i ciastkami, a on boi się o swoją wagę. :p

Wiecie co ...a moj mąż oszalał ... zamówił mi catering! Chyba najdroższy na rynku .. mało tego chciał zamówić mi kcal 3000! No pokłóciłam się z nim wczoraj.

Jak się dzisiaj czujecie? Bo ja chyba przez noc złapałam jakieś przeziębienie. :(

Myszka, co tam pieczesz? Szczerze to marzę o ciepłej herbacie i jakimś pysznym cieście, ale mam od męża zakaz pieczenia jeszcze na kolejny tydzień. Wszystko przez to, że mocno poszalałam z ciastami i ciastkami, a on boi się o swoją wagę. :p

Ps. Mam bardzo zdrowy przepis na brownie z ciecierzycy, moj mąż się nim zajada a łasuch z niego ;)

Ps. Mam bardzo zdrowy przepis na brownie z ciecierzycy, moj mąż się nim zajada a łasuch z niego ;)
Ależ ja robię zdrowe przepisy! Ostatnio szalał na punkcie ciastek z ciecierzycy z masłem orzechowym. Tylko że nas jest tylko dwoje i jak upiekę blaszkę to... no cóż, potrafi nam zastąpić jeden posiłek.

Wisiałam dzisiaj na aplikacji medicovera pół godziny i ktoś zwolnił termin u mojej doktorki na 9.10. Zastanawiam się, czy to też nie za wcześnie... Okres miałam pierwszego września. Będzie coś widać, czy małe szanse?

reklama
Haha ja też mam zakaz pieczenia [emoji85][emoji86] a uwielbiam piec [emoji16] dlatego wykorzystuje każdy pretekst, czy jakaś okazja czy odwiedziny u Rodziców czy Teściów [emoji16] upiekę Brownie czekoladowe w okrągłej formie z malinami [emoji1] nie zmarnuje się bo jutro jedziemy do Teściów to od razu będzie do kawy [emoji6]

A na obiadokolacje będą krewetki z grzankami z masłem czosnkowym [emoji16]

Ja jestem z Grodziska Mazowieckiego [emoji6] w tym roku z Wawy się wyprowadziliśmy. A Synka rodziłam na Madalińskiego [emoji3526]

Do góry