reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny mam jeszcze do was pytanie biorę pregne plus Ale internista kazała mi brać pregne plus I kwas foliowy. Będąc u ginekologa wyleciało mi to z głOwy aby się zapytac. Pregna ma w składzie już kwas foliowy. I nie wiem czy można brać to razem?? Właśnie wzięłam na noc kwas foliowy I kolejny raz mnie po nim zmulilo I wymiotowalam. Dziękuję za odpowiedź.

Dziewczyny mam jeszcze do was pytanie biorę pregne plus Ale internista kazała mi brać pregne plus I kwas foliowy. Będąc u ginekologa wyleciało mi to z głOwy aby się zapytac. Pregna ma w składzie już kwas foliowy. I nie wiem czy można brać to razem?? Właśnie wzięłam na noc kwas foliowy I kolejny raz mnie po nim zmulilo I wymiotowalam. Dziękuję za odpowiedź.
Ja biorę mama dha, który ma w składzie kwas foliowy i ginekolog powiedział żebym dodatkowo nic nie brala

Ja biorę prenatal uno, też ma w składzie kwas foliowy ale biorę dodatkowo oddzielnie- tak mi zalecił pierwszy gin z którym miałam kontakt. Za tydzień idę na wizytę do Pani doktor która prowadzi ciążę i zapytam o to jeszcze raz

Hmm.. jak porównać składy pregna plus i femibion 2 mają po 600 mcg kwasu foliowego. Myślałam że tyle wystarczy. Muszę też dopytać o to na następnej wizycie. Jak się poradzicie dajcie znać:)

Dziewczyny, czy Wy też macie nieodparta potrzebę drzemki w ciągu dnia? Mnie dopada zazwyczaj około 17 i rzadko kiedy to przezwyciężam i się kładę na drzemkę. Za to w nocy często się budzę i ciężko mi zasnąć z powrotem.
Dziś posprzątałam całe mieszkanie po czym zasnęłam na 5 godzin!! Mąż wrócił z pracy a ja nadal w piżamie ☺️

Czy któraś z was stosowała luteine dopochwowo i dostała potem podrażnienia pochwy? Stosuje dopiero od piątku i dziś zaczęło mnie delikatnie swedziecć i delikatnie się zaczerwienilo i zastanawiam się czy to może być wina tej luteiny.

Ja w pierwszej ciazy miałam luteinę ale nic mi się nie działo

Ja biorę pragnę plus od kiedy staraliśmy się o ciąże. A jak zaszłam do ginekologa przepisał mi dodatkowy kwas foliowy na receptę. Zapytałam się go ze biorę pregne plus a on ze dobrze żeby dalej brać i jeszcze ten dodatkowy kwas foliowy[emoji846] zdziwiło mnie to bo w pierwszej ciazy u innego lekarza kazała mi brać tylko właśnie ta pregne plus

w ktorym tygodniu u was zaczely sie puerwsze nudnosci? u mnie jak narazie nic a nic. ani zmeczenia ani nic ;) tylko puersi bolace i ciezkie ;) wiem ze u mnie to poczatek dopiero ale chcialabym sie dowiedziec kiedy u was sie zaczynalo :)
Ja 6+2 i też nic, tylko czekam jak mnie zaskoczy któryś poranek ;-))

reklama
U mnie dziś 9 tyg I 2 dni. Do 8 tyg miałam brak apetytu i wrażliwość na zapachy. Ale od jakiegoś 1.5 tyg nudności cala dobe,ale wymioty tylko 2 razy. Plus mega senność.
w ktorym tygodniu u was zaczely sie puerwsze nudnosci? u mnie jak narazie nic a nic. ani zmeczenia ani nic ;) tylko puersi bolace i ciezkie ;) wiem ze u mnie to poczatek dopiero ale chcialabym sie dowiedziec kiedy u was sie zaczynalo :)

Do góry