reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Witam się z rana. Tragiczna noc za mną. Nie spałam wogole. Strasznie mnie mdlilo i skończyło się niestety wymiotami. Czy którejś też zdarzają się wymioty w nocy?

reklama
Trzeba by kogoś poprosić żeby robił te zdjęcia. Co oglądałam na necie to chyba od 20 tygodnia już robili co 2 tygodnie [emoji6]bo już ładnie brzuszek rósł
Chciałam robić pod koniec każdego miesiąca. Na razie mam 4 i 8 tc [emoji846] Z mężem fajna opcja tylko kto to zdjęcie zrobi? [emoji2] Ja takie ujęcia chciałam żeby potem zestawić w jeden kolaż aby widoczna była różnica. Z moim będę robiła zdjęcia jak już brzuch będzie widoczny bardziej [emoji307]

Trzeba by kogoś poprosić żeby robił te zdjęcia. Co oglądałam na necie to chyba od 20 tygodnia już robili co 2 tygodnie [emoji6]bo już ładnie brzuszek rósł
My mieszkamy sami więc raczej o regularność zdjęć ciężko. Ale na pewno jakaś sesja ciążowa będzie, mamy to szczęście, że brzuszki będą piękne wiosną [emoji254][emoji816][emoji259][emoji272][emoji255]

Oj, bidulko. Trzymaj się!. Będzie dobrze! Dzidzia rośnie! [emoji847]
Wczoraj przeżyłam 3 zawal...
Wieczorwm mieliśmy gości i kolo 23 poszłam do wc a tam krew!! Zywo czerwna krew jak bym dostala okres tyle jej bylo. Dlugo nie myslac w telefon do pani doktor ale kto odbiera o 23 w sobotę. Sie spakowalam bo bylam gotowa na pobyt w szpitalu, sie ze bralam i z mezem pojechaliśmy na ip. Zanim doczekalam sie na przyjęcie przestała lecieć mi ta krew. Lekarz powiedział ze pewnie byl jakiś krwiak który pękł i jednorazowo sie wyróżnił. Nie wiem jak dzis, jeszcze nie wstawalam.
Z dzidzia wszystko ok, rośnie jak szalona. Powiem wam ze ja osiwieje w tej ciąży

reklama
Dla porównania 4 i 8 tydzień. W zasadzie wielkiej różnicy nie ma póki co. Ja ogólnie uwielbiam robić zdjęcia, mam fioła na tym punkcie, podobnie jak wszelkich gadżetów. I nawet mojemu powiedziałam o ciąży w taki sposób, że dostał pudełeczko w kształcie serca, a w środku skarpetki widoczne na zdjęciu i pozytywny test [emoji846]
Zobacz załącznik 1038431Zobacz załącznik 1038432
Ja w pierwszej ciąży robiłam sobie zdjęcia co 2 tyg i super kolaż wyszedł, wywolalam, i jest pierwszym zdjęciem w albumie mojego synka :)

Do góry