reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Daj znać jak beta wyszła, ja robiłam dzisiaj rano i już mam wyniki, ale każde laboratorium jest inne :)
Trochę niska, i ten progesteron... Jutro idę skonsultować wyniki z ginekologiem trochę się zmartwilam

Załączniki

• Screenshot_20191017_133621.jpg
    Screenshot_20191017_133621.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 90
reklama
No kazał mi zrobić przy okazji wszystkich innych badać, poprzednia była 2992. Według iść dziś jest 6tc6D. No ja wiem że sprawdza sie przyrost po 48h a nie po tygodniu ponad :) bardziej to tsh mnie zastanawia
Ja co prawda choruje na niedoczynność, ale w połowie września (nie wiedziałam jeszcze o ciazy) miałam 1,62, natomiast w zeszłym tygodniu wynosiło 5,8 (mimo że jak tylko dowiedziałam się o ciąży to zwiększyłam dawkę euthyroxu). Szybko zrobiłam ft3 i ft4 one na szczęście w normie więc moja endokrynolog zwiększyła mi dawkę euthyroxu aby zbijac ts. Także proponuje zrobić sobie ft3 i ft4 i udać się do lekarza.

Słonko przy becie powyżej 6000 ona wolniej rośnie, może się podwajać co 72 ,a nawet 96 h więc leży takim wyniku już się nie sprawdza w kalkulatorach [emoji846]
Dzisiejsze wyniki bete 37512
Według kalkulatora przyrostu i ostatniej bety która robiłam 4 października przyrost jest za niski, ale mieści się w granicach 6tygodnia. Z lekarzem to skonsultuje jak będę na wizycie.
TSH mnie martwi mam 3,050 Max jest co prawda 5,33 ale według przypisy do kobiet w ciazy w 1 trymestrze granicą jest do 2,32
A

reklama
Do góry