kasieczna
Fanka BB :)
Jak będzie dziewczynka to będzie Oliwia. Dla chłopca nie mamy a mój pierworodny ma na imię Wojtek.A myślałyście już o imionach ? Czy może już kiedyś wybrałyście ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będzie dziewczynka to będzie Oliwia. Dla chłopca nie mamy a mój pierworodny ma na imię Wojtek.A myślałyście już o imionach ? Czy może już kiedyś wybrałyście ?
Ja betę miałam 17,02 pierwsza. Nie zamartwiaj się na zapas.Trochę niska, i ten progesteron... Jutro idę skonsultować wyniki z ginekologiem trochę się zmartwilam
Ja mam imię dla dziewczynki [emoji846] dla chłopca na razie nie myślę [emoji846]A myślałyście już o imionach ? Czy może już kiedyś wybrałyście ?
Ft3 i ft4 też zrobiłam, czekam na wynikiJa co prawda choruje na niedoczynność, ale w połowie września (nie wiedziałam jeszcze o ciazy) miałam 1,62, natomiast w zeszłym tygodniu wynosiło 5,8 (mimo że jak tylko dowiedziałam się o ciąży to zwiększyłam dawkę euthyroxu). Szybko zrobiłam ft3 i ft4 one na szczęście w normie więc moja endokrynolog zwiększyła mi dawkę euthyroxu aby zbijac ts. Także proponuje zrobić sobie ft3 i ft4 i udać się do lekarza.
Eseme - ja tez mam migreny i to totalne. Lekarz pozwolił mi przy takim bólu wziąć jedna tabletkę ibupromu
ZatorzeOooo ale fajnie jakie osiedle?
Ja poprosiłam ginekolog o zwolnienie i bez problemu wypisała [emoji846]Dziewczyny ja tez na zwolnieniu lekarskim. od rodzinnego.Nie wyobrażam sobie pracować w takim stanie... Mam nadzieję, ze od ginekologa dostanę od razu zwolnienie ...
Co do imion jak dla dziewczynki mam wybrane od zawsze tak dla chłopaka nie mam żadnego!