reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja co prawda choruje na niedoczynność, ale w połowie września (nie wiedziałam jeszcze o ciazy) miałam 1,62, natomiast w zeszłym tygodniu wynosiło 5,8 (mimo że jak tylko dowiedziałam się o ciąży to zwiększyłam dawkę euthyroxu). Szybko zrobiłam ft3 i ft4 one na szczęście w normie więc moja endokrynolog zwiększyła mi dawkę euthyroxu aby zbijac ts. Także proponuje zrobić sobie ft3 i ft4 i udać się do lekarza.
Ft3 i ft4 też zrobiłam, czekam na wyniki ;)

ja nie mam jeszcze imion... jeszcze o tym nie myślałam... najpierw wizyta w środę, a potem pomyślimy...

choć przyznał się, że już przeglądałam tak na szybko wózki i przewijaki [emoji33][emoji33]

Dziewczyny ja tez na zwolnieniu lekarskim. od rodzinnego.Nie wyobrażam sobie pracować w takim stanie... Mam nadzieję, ze od ginekologa dostanę od razu zwolnienie ...

Co do imion jak dla dziewczynki mam wybrane od zawsze tak dla chłopaka nie mam żadnego!

reklama
Dziewczyny ja tez na zwolnieniu lekarskim. od rodzinnego.Nie wyobrażam sobie pracować w takim stanie... Mam nadzieję, ze od ginekologa dostanę od razu zwolnienie ...

Co do imion jak dla dziewczynki mam wybrane od zawsze tak dla chłopaka nie mam żadnego!
Ja poprosiłam ginekolog o zwolnienie i bez problemu wypisała [emoji846]

Do góry