reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
59047925575__BA0627B3-ECE8-4515-8C47-D6D7852B983B.JPG

Synuś mi obiad zaserwował [emoji23]

właśnie się zastanawiałam czy mogę się dodatkowo suplementować magnezem...
czytałam że hela mag b6 jest dobry... skocze dzisiaj do apteki [emoji8]
ja brałam we wszystkich ciążach - dodatkowo przy tyłozgięciu skurcze mogą być bardziej odczuwalne, zawsze miałam przez Panią ginekolog zalecany :)

Ja też jestem na l4 w sumie od połowy 6 tygodnia. Nie ma co się męczyć. Idź chociaz do swojego lekarza niech ci wystawi a spróbuj w między czasie przełożyć wizytę u ginekologa na wcześniejszy termin.
Boże dziewczyny ja chyba nie wytrzymam do 30 zeby do lekarza... Tak zle sie czuje ze nie ma opcji i ide na zwolnienie.

Ewoka a czego Teraz robiłaś betę, lekarz Ci kazał? Czy tak dla siebie zrobiłaś? W którymś tygodniu ponoć wzrost bety spada, ale nie wiem w którym, jaką mialas 4 października?
No kazał mi zrobić przy okazji wszystkich innych badać, poprzednia była 2992. Według iść dziś jest 6tc6D. No ja wiem że sprawdza sie przyrost po 48h a nie po tygodniu ponad :) bardziej to tsh mnie zastanawia

reklama
Do góry