reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja chyba też będę miała jednak poród w maju. :/ chociaż lekarz powiedział że pierwsze ciąże bywają leniwe, a kobiety z racji że jest to pierwsza ciąża dużo leżą i przez to rodzą po terminie. Także.. Kto wie xD
Moja przyjaciółka pierwsza 4 tygodnie przed terminem druga tydzień po terminie więc myślę że nie ma zależności.

Wrrrrrr. Jestem zła, na paznokciu wyszła mi zielona bakteria, czyli pałeczka ropy błękitnej. Mam paznokcie żelowe od dawna, dlaczego akurat teraz? Ale nie znalazłam żadnej zależności z ciąża, więc mam nadzieję, że to nic groźnego nie oznacza.

Dziewczyny właśnie na bieliźnie zauważyłam jakis brązowy sluz... Mam nadzieję że to nic złego ale już sie zdenerwowalam [emoji24] strasznie źle się czuje a wizyta dopiero w czwartek.
Już mam czarne myśli a ja nie wiem jak się pozbieram jeśli tą ciążę też stracę [emoji24]
Wiem, że już masz tysiąc czarnych myśli, ale zrelaksuj się obejrzyj komedie, przeczytaj książkę, odpuść źle myśli i trzymam kciuki, żeby w czwartek wszystko było Oki. Ja jutro mam wizytę i aż mnie mdli z nerwów. Nie wiem w co ręce włożyć, żeby czas szybciej minął. A wizyta dopiero na 16.20. Będzie dobrze.

Ja chyba też będę miała jednak poród w maju. :/ chociaż lekarz powiedział że pierwsze ciąże bywają leniwe, a kobiety z racji że jest to pierwsza ciąża dużo leżą i przez to rodzą po terminie. Także.. Kto wie xD

Coś w tym jest, ja cała ciąże leżałam, w 38 tygodniu zaczęłam uprawiać hardkorowy seks, chodzić na 7 piętro po schodach, sprzątać dom jak szalona i... urodziłam miesiąc później , sam koniec 42 tygodnia ‍♀️... z kolei moja szwagierka miała termin równo dwa miesiące po mnie , ale to było jej drugie dziecko , urodziła w 38 tyg i różnica między dziećmi wynosi równy miesiąc :)
Właśnie wróciłam od babci z imienin, obzarlam się jak świnia i czuje się całkiem dobrze ;)
A w domu taka niespodzianka czekała :D
IMG_3877.JPG

Wiem, że już masz tysiąc czarnych myśli, ale zrelaksuj się obejrzyj komedie, przeczytaj książkę, odpuść źle myśli i trzymam kciuki, żeby w czwartek wszystko było Oki. Ja jutro mam wizytę i aż mnie mdli z nerwów. Nie wiem w co ręce włożyć, żeby czas szybciej minął. A wizyta dopiero na 16.20. Będzie dobrze.
Spokojnie, wszystko będzie dobrze [emoji846]
U mnie następna wizyta za 3 tygodnie

Trudno mi się uspokoić [emoji3525] łzy same mi lecą [emoji24] ale cycki mnie dalej bolą mam nadzieję że to dobry znak i niech bolą, zniosę najgorsze mdłości ale oby było tylko dobrze.

@Ewoka daj znać co u Ciebie bo na 18 miałaś wizytę, chyba?

Trudno mi się uspokoić [emoji3525] łzy same mi lecą [emoji24] ale cycki mnie dalej bolą mam nadzieję że to dobry znak i niech bolą, zniosę najgorsze mdłości ale oby było tylko dobrze.

@Ewoka daj znać co u Ciebie bo na 18 miałaś wizytę, chyba?
Spokojnie [emoji8] wszystko będzie dobrze , spróbuj czymś zająć myśli

reklama
Do góry