Mam tak samonie muszę nic brać - jeszcze ich nie mam oby tak zostało
reklama
Moja przyjaciółka pierwsza 4 tygodnie przed terminem druga tydzień po terminie więc myślę że nie ma zależności.Ja chyba też będę miała jednak poród w maju. :/ chociaż lekarz powiedział że pierwsze ciąże bywają leniwe, a kobiety z racji że jest to pierwsza ciąża dużo leżą i przez to rodzą po terminie. Także.. Kto wie xD
annamariam
Fanka BB :)
Wrrrrrr. Jestem zła, na paznokciu wyszła mi zielona bakteria, czyli pałeczka ropy błękitnej. Mam paznokcie żelowe od dawna, dlaczego akurat teraz? Ale nie znalazłam żadnej zależności z ciąża, więc mam nadzieję, że to nic groźnego nie oznacza.
Trinity28
To mamy cud. Wspaniała wiadomość bardzo się ciesze6+3, lekarz w piątek mnie nastraszył że musi zdarzyć się cud, żeby zarodek się pojawił.... Poszłam dziś do innego lekarza i wszystko jest w porządku [emoji846][emoji846][emoji846]
Trinity28
Wiem, że już masz tysiąc czarnych myśli, ale zrelaksuj się obejrzyj komedie, przeczytaj książkę, odpuść źle myśli i trzymam kciuki, żeby w czwartek wszystko było Oki. Ja jutro mam wizytę i aż mnie mdli z nerwów. Nie wiem w co ręce włożyć, żeby czas szybciej minął. A wizyta dopiero na 16.20. Będzie dobrze.Dziewczyny właśnie na bieliźnie zauważyłam jakis brązowy sluz... Mam nadzieję że to nic złego ale już sie zdenerwowalam [emoji24] strasznie źle się czuje a wizyta dopiero w czwartek.
Już mam czarne myśli a ja nie wiem jak się pozbieram jeśli tą ciążę też stracę [emoji24]
sojnabig
Ja chyba też będę miała jednak poród w maju. :/ chociaż lekarz powiedział że pierwsze ciąże bywają leniwe, a kobiety z racji że jest to pierwsza ciąża dużo leżą i przez to rodzą po terminie. Także.. Kto wie xD
Coś w tym jest, ja cała ciąże leżałam, w 38 tygodniu zaczęłam uprawiać hardkorowy seks, chodzić na 7 piętro po schodach, sprzątać dom jak szalona i... urodziłam miesiąc później , sam koniec 42 tygodnia ... z kolei moja szwagierka miała termin równo dwa miesiące po mnie , ale to było jej drugie dziecko , urodziła w 38 tyg i różnica między dziećmi wynosi równy miesiąc
Właśnie wróciłam od babci z imienin, obzarlam się jak świnia i czuje się całkiem dobrze
A w domu taka niespodzianka czekała
Liily
Spokojnie, wszystko będzie dobrze [emoji846]Wiem, że już masz tysiąc czarnych myśli, ale zrelaksuj się obejrzyj komedie, przeczytaj książkę, odpuść źle myśli i trzymam kciuki, żeby w czwartek wszystko było Oki. Ja jutro mam wizytę i aż mnie mdli z nerwów. Nie wiem w co ręce włożyć, żeby czas szybciej minął. A wizyta dopiero na 16.20. Będzie dobrze.
U mnie następna wizyta za 3 tygodnie
Myszka90
Liily
Spokojnie [emoji8] wszystko będzie dobrze , spróbuj czymś zająć myśliTrudno mi się uspokoić [emoji3525] łzy same mi lecą [emoji24] ale cycki mnie dalej bolą mam nadzieję że to dobry znak i niech bolą, zniosę najgorsze mdłości ale oby było tylko dobrze.
@Ewoka daj znać co u Ciebie bo na 18 miałaś wizytę, chyba?
reklama
Paulaa28
Właśnie nie, bo podobno tracą właściwości odżywcze. Wodą z dzbanka, zazwyczaj wieczorem i cała noc się moczą Wrzątkiem byłoby najszybciej.Migdały zalewasz wrzątkiem? Szukam szybkiego sposobu obrania