reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Witam, dołanczam do was. Ostatnia miesiaczka - 6 września, termin z aplikacji na czerwiec. Pierwsza wizyta u lekarza planowana na poniedziałek ( będzie to prawie 7 tydzień). Od wczoraj czułam, że coś mnie bierze i tak się stało rozłożyło mnie przeziębienie i przebywam na L4 - prawie żadnych leków nie mogę brać. Pozostaje leżeć i czekać aż się poprawi.

reklama
Hej dziewczyny :) Ostatnia miesiączkę miałam 6go września. 9 pazdziernika wyszedł mi test pozytywny. Byłam 2 razy na beta hcg. 10go 158 i później 12go 440 wiec chyba dobrze przyrasta. Bylam u ginekologa wczoraj , dostałam skierowanie na usg. Zapisałam się na 24 października. Ogolnie nic mi nie dolega, wogole nie mam ciążowych objawów. Jedyne co to od tygodnia jestem chora ;( boli mnie gardło i zatoki mam zatkane. Ratuje się domowymi sposobami bo lekarz nie polecał żadnych leków z apteki w tak wczesnej ciąży. Mam nadzieje ze zostanę z wami do końca :)

Ostatnia edycja:
Dokładnie [emoji3590]

Kurcze ja jednak wolałabym zahaczyć o czerwiec, bo wtedy mam szansę na wypłatę ubezpieczenia [emoji2] Chociaż wątpię, że się uda. Zresztą, najważniejsze aby maluszek był zdrowy!

Wiadomo, ze zdrowie najważniejsze. Jednak jakby świadczenie wpadło to wiadomo, ze pieniądz się przyda :)

reklama
Do góry