reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja sie z wami żegnam. Beta z zeszłego tygodnia 3420, beta z wczoraj 3350, także już spada. Pani Doktor kazala czekać do 10 dni na samoistne poronienie, jeśli nie nastąpi, to do szpitala na czyszczenie.
Życzę wam szczęśliwych ciąż, jak najmniej bolesnych rozwiązań i wszystkiego dobrego.
Współczuje Ci serdecznie, trzymaj się

Ja sie z wami żegnam. Beta z zeszłego tygodnia 3420, beta z wczoraj 3350, także już spada. Pani Doktor kazala czekać do 10 dni na samoistne poronienie, jeśli nie nastąpi, to do szpitala na czyszczenie.
Życzę wam szczęśliwych ciąż, jak najmniej bolesnych rozwiązań i wszystkiego dobrego.
Bardzo mi przykro [emoji45] trzymaj się Kochana i powodzenia!

Dzisiaj to chyba coś jest w powietrzu...ja też się słabo czuje... Ciągle spać mi się chce, syn zasnął to i ja dwie godziny pospalam, a po drzemce mdłości ze zdwojoną siła... [emoji85] Spać nadal mi się chce. Oby Mąż wrócił normalnie z pracy bo jestem do niczego i chwała temu coś wymyslil dania w słoiczkach... Zawsze mam coś w zapasie dla syna w razie braku obiadu, czasu czy czegokolwiek... Aczkolwiek źle mi czasem z tym jak mu dam [emoji85] no ale dzisiaj to masakra jakaś, ledwo na nogach stoję [emoji3525]

Tak strasznie mi przykro

reklama
Ja jestem za [emoji3526] na poprzedniej grupie na której byłam jak już było stałe grono dziewczyn to grupa została zamknięta i dzieliliśmy się dużą ilością zdjęć czy to USG czy nawet brzuszka jak rośniemy [emoji3526] a potem pojawiły się też zdjęcia malenstw [emoji3526]
Potem też powstała zamknięta grupa na FB bo większości tam było wygodniej, teraz to nawet są filmiki jak maluchy są rozgadane [emoji3526]

Super opcja :)

Do góry